istanbul mobilya fuarıda orada olacak yolları ezberleyeyim bari bende mont bakıcaktım
istanbul mobilya fuarıda orada olacak yolları ezberleyeyim bari bende mont bakıcaktım
Daha 2 ay var.O zamana kadar gidenler mutlaka çıkar.Ayarlarız.
çıksada ben gelemicem gibi büyük ihtimalle cumartesi gidilir ve benim çalıştığım haftaya denk geliyor
fuara bende gitmek istiyorum bakalım
Fuara bende gitmeyi düşünüyorum. Fakat arabayla.
Hiç nasip olmadı fuar.
Merakla bekliyorum
Fuara en güzel motorla gidilir, hava uygun olursa ben giderim motorla yoksa istanbulda başka türlü zor.
her türlü motorla giderim isterse yağmur yağsın :D
ee toplanıp gidelim o zaman grup olarak kurallara uygun kimseyi arkada bırakmadan gider geliriz
Bu aralar hava çok iyiydi hiç gezi yapmadık. :(
Hala havalar iyi ?
pazartesi 16 derece Yer yer bulutlu
salı 15 derece Yer yer bulutlu
çarşamba 15 derece Güneşli
motor sezonunu yarın kapatmayı planlıyordum vazgeçtim. hava durumu mutlu etti tam gezmelik.
ben bugün saat üçte erdeğe kamplı geziye gidiyorum bir gecelik. yanında hatunuyla gelen ulaşsın bana çadırda kalarım diyen varsa birlikte gidelim.
haftasonu olsa olabilirdi dicemde cadır demişsin donarsınız bu soğukta gece cok düşüyor sıcaklık
sezonu kapatmamak lazim, motoru yatirmamak lazim.
Bende tam artik motora binilmez derken hooop hava isiniyor, motora biraz doyuyorum hava soguyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
Umit hocam gecen sene subatta 22 derece sicaklik oldu hafta sonu pazara denk geldi bide. Iznik'e gezi duzenlemistik. Bellimi olur tam fuardada boyle bir hava olurda toplanipta gideriz belki.
Memduh abinin apandisti patlamış, çok geçmiş olsun abi biran önce iyileş
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)