Herkese merhabalar öncelikle kaza yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.Bursa MT yi uzun süredir takip ediyorum fakat pek bir faaliyetim yoktur. Bende Özlüce dominos pizzada kurye olarak çalışıyorum. Allah'a şükür 3 yıldır motora biniyorum hiç kaza yaşamadım. Her gün motor tepesindeyim ve birçok şeyle karşılaşıyorum ve bu karşılaştığım olaylardan tecrübe ediniyorum herkese tavsiyem budur, dikkat edelim arkadaşlar.. Birgün gezilere katılmak istiyorum elimden geldiğince mağlum motorum 100'lük
nedir bu kaza furyası geçmiş olsun samet dikkatli olun
geçmiş olsun samet dikkatli olun azcık daha.
bi banyo yapın ya olmuyo böyle
Samet geçmiş olsun.Dinlen bolbol motor kolay toplarsın sen.Ama herkezin dediğini dicem gene dikkatli olun az daha,sezgilerinizi kullanın nerde ne olabilir düşüncesinde sürün.
Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun. Odunları kese kese bitiremeyiz memlekette. Dikkatli olmak lazım.
öyleyse kocaman bir nazar boncuğu asalım BURSA MT'ye
Geçmiş olsun öncelikle, tahriklere kapılmadan sakin sakin sürmek daha iyi ama bunu hepimiz yapıyoruz galiba altımızda motor olunca ben dahil kendimizi bir şey sanıyoruz , dün bende çekirgeden gelirken yanımdaki salak arabayla yarışırken yola girip burnunu çıkaran minibüse kafadan çarpacaktım zor sıyırdım
sağolun arkadaşlar kim ne derse desin türkiyede motorsiklete saygı yok! Bunları assanda kessen de yine peydahlanir fiziksel olarak problemim yok ama manevi olarak çöktüm neyi çok sevsem elimden tek tek gidiyor hayırlısı .
beyler inegöl merkezine ayı inmiş bizim buraya yuh http://www.trthaber.com/haber/yasam/...di-114098.html
pazar günü hava fena değil yokmu gezi falan.
http://www.batangemi.com/firsatlar/u-1044.html
beyler elimde bunlardan var almak isteyen olursa bana haber etsin. motosiklette arabada bisilette hepsinde oluyor. sadece hareket ettiğinizde ışık veriyor. geceleyin farkedilmelik güzel alet
Şubatta ki İstanbul motosiklet fuarına gidilecek mi? Daha önceki senelerde toplaşıp bu şekilde gitmiş miydiniz?
bende gidemicem galiba tek gitmek istemiyorum kaybolurum bide
Topluca giden olursa bende gitmek istiyorum.Çünkü eldiven almak istiyorum.27 şubat ta olacakmış.
İstanbulu bilen birileri lazım.
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)