İşiniz zor gençler, ben erken yaşta meslek sahibi oldum rahatım yerinde birde yakında terfi olucam ohh
Merhaba Arkadaşlar ne kadar Honda 600rr ile başlamak istesemde internette yazılan yazıları okuyup sorun yaşamamak ve daha uzun yıllar motor kullanabilmek için 1 sene önce Mondial 150mr vulture ile başladım iyiki sizleri dinleyip 150cc başlamışım diyorum 150cc bile çok hızlı gelmişti 600rr düşünemiyorum motora ilk bindiğimde üstünde durmakta motoru kaldırmakta baya zorlandım hatta yana düşüodum zor tutuyodum motoru heralde direk bir 600rr alsaymışım 1.veya 2. gazlamada bir yere girip sakatlanırmışım şimdi 5000 KM tecrübe edindim hiçbir problemmim kalmadı en ufak sorun yaşamıyorum sizce honda 600rr alsam sorun yaşarmıyım sıkıntı çekermiyim çok sabırsızım artık 1 sene geçirdim nedersiniz sizce geçebilirmiyim alsam rahat kullanırmıyım arkadaşlar
Benim sarı civ civ çok küçük daha şöyle horoz olunca bu tip şeylere o zaman katılırım artık ben Benim bilgisayarın ekran korumasına sarı renk bajaj pulsar resmi koydum, benim hanım benim motor zannetti bende çaktırmadım, demekki sarı renk bir büyük motor alsam anlamayacak galiba
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------
Bence imkanın varsa hemen al , sonuçta ister hızlı gidersin ister yavaş senin elinde.
okuyarak parayı vurmayı düşünüyorsanız yalan zaten ya bir işe gir baştan para istiyosan kendini geliştir o işte
Daha evlenmek için erken benim iş garanti cnc operatorleri değerli olur yanlismi Coşkun abi birde argecilikde yapacağım, tanıdıklarda çok sıkıntı çekmem yani
yarın gezi falan yokmu yılbaşı ertesi günü tatil oluyor biraz gezinelimmi nabalım
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)