helal olsun size ne hızlı ayarladınız buluşmayı sonra gezi yaptınız. bakın burda eski üyelerle de iletişime geçin onlardan da öğreniceğiniz püf noktalar var. toplu gezilerde de çok dikkatli olun bana göre bireysel gezmekten çok daha zor ver tehlikeli.
Bizde kurallar söylenminti ama mudanya yolunda özdileği geçince ne kural kaldı ne bişey Gençlerin buluşması kanımız kaynıyor
Selam millet nabıyosunuz haktan, batular, memolar, Ercan abi, Özcan abi, Cengiz abiyi gören varmı ????
Az kaldı geliyorum yaza doğru
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
Hakikaten , başta iyiydi O Özdilek yüzünden oldu :D
Zakir kim kimi gaza getirdi ? :D En son aragaz atıyordun yanımda :D gaza gelmeyecek insan gaza geliyor birden :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
Dün muhabbet geçmişti jant şeridi ile ilgili. Ben söyledimmi hatırlamıyorum ama jant şeridi almıştım. Bugün yapıştırdım. Buyrun resimleri
Evet Berkut dün jant şeriti lafı geçmişti,çok hoş olmuş şeritler.Nerden sipariş vermiştin sen aynısından bende alıcam. Birde 3 parça halinde ya şeritler arasında kalan 3-5 cm lik mesafe yetmedimi yoksa senmi bilerek kesip öyle yaptın ? yoksa şeritlerin orj. boyutumu öyledi sen sadece yapıştırıp aralarda 3-5 cm kendiliğindenmi kaldı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
Tek parça olanlardan alınca zor oluyo evet ben önce kardeşimin bisikletinde deneme yaptım :D hem çekmesi hemde kavisi vermesi zor oluyor bide ilk kez yapıyosan kesin bi b.k luk oluyor ama Berkut' un aldıkları 3 parça hemde kavisli yada neyse işte futbol terimi gibi oldu anladın sen
Ayhan abi özel mesaj ile yolladım linki.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)