Benzinin dibine vurduk bee :D ben hele hele :D tapagaz gittim hep :D
ne bahtsız adamım zafer plaza onune gelirken ondeki araba ani fren yapıp dizimi arabaya vurmam da var onu unutmayalım üstümden kara bulutlar geçiyor bugün :( bu arada buradaki kişiler beni facebooktan eklesin : https://www.facebook.com/SametTml her zaman foruma giremiyorum oradan haberlesiriz hemde arada muhabbet ederiz
Bugünkü konumuz honda güvenli sürüş eğitimi olacak arkadaşlar…
Radyo yayını 21:00 da başlayacaktır.
Yayın linki: bilmeyenadam.caster.fm
Şuanda iron maiden konser kaydı çalmaktadır. Arada yayına girip deneme konuşmaları yapabilirim şaşırmayın apgjkalgm.
Hepinizi bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
Arkadaşlar yayına 30 dakika falan kaldı.
Dinleyecek arkadaşlar aynı zamanda soru sorabilir, sorulara da cevap vermeye çalışacağım.
bilmeyenadam.caster.fm
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
yayın başladı..
bilmeyenadam.caster.fm
ALINTI!!
dinleyin isterseniz.
akşam Enes'le konustuk bir daha ki hafta için ben diyorum ki haftaya hava iyi olurda buluşmak istersek bu seferde kurşunluya gidelim yunuseli tarafından hem havadar hemde manzarası güzel hava durumuna gore karar veririz
haftaya haftasonu hava acık olursa dediğin gibi bi kurşunlu turu atarız yine burdan yazarım saati falan
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)