resimler güzel cıkmıs eline sağlık berkut
yanlız ben hiç yorulmadım sizde bi anormallik var sanırsam :D
arkadaslar gezi iyiydi herkese teşekkür ederim tepeyi çıkarken bekleyeydiniz eyiydi :D
bi ara baktım cok arkada kaldun mudanya dönüşünde dedim ayrılmıyım yanından baktım olcak gibi deil dedim acaba bu 110lugu benim motorun arkasında kucaklarmı öle götürebilirmiyiz :d şakası biyana sağ salim vardıkya evlere ne mutlu bize :D
Ben Cbr250/125 lara ayak uydurmaya çalıştım giderkende gelirkende
Michelin çift teker ve güzel asfalt oldumu düzde geçersin ama virajda yan yana gideriz
sadece geziyle olmaz arada sırf muhabbete gitmek lazım kışı muhabbetle cıkaralım aradan yaza fırsat buldukca gezeriz artık tolga abi donuste yalnız bırakmadıgın için sagol ninjalı abi olmasaydı (ismini hatırlamadıgım için ninja lı diyorum) fren olayını zor yapardım tek basıma uzayıp gittiniz siz :D allahtan yavasken patladı frende ucuz kurtardım motor freniyle yoksa hastahanede alırdım solugu
Yazın geziler daha eglenceli oluyor.Şehir dışı gezileri falan.
koltugun altından fren teli cıkarmışya çok şaşırdım tebrik ediyorum seni
hazırlık dedigin her zaman yanımda olanlar çin kullanıyoruz normaldir bu tür şeyler ufacık bir tel parçası ölüme bile götürür allahtan ucuz kurtuldum ayagımı dubaya vurmamda bonusu oldu :D bir anda çözemedim yolu allahtan eğilip bükülen dubalardan da birşey olmadı şükür motoru bir elden geçireyim boş bir zamanımda olmayacak yoksa bide siboblar vurmaya basladı yine hemde tak tak tak gibi ses geliyor of of ugras dur
Yaşlılık tolga abi :D cbr yordu cidden :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
Ya geziye gelmeden önce beklicem diyordum , Zakir saolsun aragaz verdikçe ben gaza geldim :D Sonra bi baktık benzin çubuğu yanıp sönüyor :D:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
cidden ha emre bi anda virajda yanımdan geçince noluyoruz ya dedim :D
ben ön bir sallanınca korktum :D 150 yaramadı :D Lastik şart.
Mcx in hakkını verdin yalnız bugün :D bugün herkezin benzinler lıkır lıkır )
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)