Sadece hangi günler boş olduğumuzu yazdık yav
Forum kendine geldi. :D
Aslında iyi olabilir Şehir içinde bikaç tur :D
Hepiniz faceden ekledim bu arada Berkut bodymi yapıyorsun bende 2,5 aydır yapıyorum ama bu aralar işler yoğun olduğun için ara verdim İstanbul mobilya fuarından sonra tekrar başlayacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
siz yapın ben gelemem uzaktayım ya
Tamamdır işte , Bu cumartesi ozaman kabul mu ? saat 1 gibi diyelim şimdilik. Onu kesinleştiririz.
Zakir dediğim gibi Cumartesi buluşuyoruz ozaman ? Saati belirleyelim. En azından 2-3 tur atalım, tanışalım.
Yunus emre, benim body işi karışık 2 ay gidiyorum 5 ay gitmiyorum.
Ama bilek güreşinde epey iddialıyım. Buluşmalarda deneyebiliriz :D
buluşma mı ? :D bende gelebilirmiyim ama ilk buluşma yeri nerde kac km yol yapılır asagı yukarı ona gore hazırlıklı gelelim eger kabulse tabi arkada bırakmazsanız benim için iyi olur hem tanısırız iyi olur :D
Kentmeydanı Kafkas önündeki boş alanda buluşabiliriz.
Gezi alanı Üşümem ben derseniz Mudanya turu olabilir.
Saat:13:00 Olsun
Saat 14:00 mudanyada olsak çay bahçesinde çaylarız.
Saat 16:00 geri yola cıkarız karanlığa kalmayız kimse üşümez.
Ben tatlı su motorcusuyum.
Mudanya'ya gelirseniz arabayla katılırım.Zaten mudanya da oturuyorum.
Cem abi özenmene gerek yok abi gel sen de yaww
--------------------------------
Okudum ve alıntı yapmakla uğraşmadım :D üşengeçliğim için özür dilerim saat 1.20'de çıkıyorum dershaneden kent meydanının oraya inmem 10 - 15 dk alır en fazla 13.30 olsa daha iyi olur bir mudanya yaparız Hem bu vesile ile tanışmış kaynaşmış oluruz
Birşey söyliyeceğim, Benim kadar yol ezberi kötü olan insan azdır.
Bursayıda pek tanımıyorum açıkçası. Bir zafer plazayı falan. Genelde artçıyla gezerim , ona sorarım yolu hep ciddiyim .
Kent meydanını bulabiliceğimi sanmıyorum, Zafer plazanın önünde buluşsak veya eğer Carrefourun önünden biri beni alsa beraber devam edelim kent meydanına.
Yani kısacası bana bir yardım şu kent meydanı konusunda
Emre özellikle sen iyi bilirsin bursayı , bana bir yardım eli lütfen )
Ben altınşehirde oturuyorum , ona göre şuraya gel de diyebilirsiniz
Kentmeydanı Kafkas önündeki boş alanda buluşabiliriz.
Gezi alanı Üşümem ben derseniz Mudanya turu olabilir.
Buluşma Saati:14:00 Oldu
berkut seni ben Zaferplazanın ordan YKM kapısından alırım beraber ineriz kentmeydanına yakın zaten.
Katılacaklar İsimlerini yazsınlar.
Tolga
berkut
zakir hasan
samet tml
şimdilik görebildiklerim bunlar gelmek isteyen diğer arkadaşlar alıntı yaparak kendi ismini ekleyebilir. Kent meydanı Mudanya turu.
Eve yeni geldim.
Otobüsten indiğimde ambulans sesi duydum ve oturduğum sokagın yan sokak başında kaza olmuş.Caddede düz giden cup motorsiklete sokağa dönüş yapıcak sahinmi ne birden dönünce motor çarpmış.Aracın önü aşırı dagılmış motorda dağılmış.Motor sürücüsüde yaralıymış.
Akşam akşam ürperdim ya.
Tolga
berkut
zakir hasan
samet tml
Emre
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)