delisürüşü'dür, "yılın ilk günü ne yaparsan öyle geçer" lafına binaen 1 ocakta kar yağmur çamur farketmeden bütün hemşehriler çıkar sürer sohbet eder dağılır iyidir hoştur, ekipman ve lastik sıkıntınız yoksa keyiflidir
cbr250r kesin alıcağım benim motoru satabilsem bi gidip alıcam, 3.800 tl ye düşürdüm favorilerine ekleyip bakıyorlar sadece 2.700 km de çantası koruma demiri ve birkaç çizikden başka birşeyi yok daha ne istiyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------
ilan bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0405400/detay/
Buğün saat 3 gibi evden çıktım canım virajlı yol yapmak istedi.Kafamda Tirilye-Orhaneli yolu-Uludag yolu(Hiç bilmiyorum gitmedim) vardı.
Tirilye yoluna düştüm gidiyorum başladı virajlar hızlı hızlı giriyorum virajlara bişey hissetmeden sonra bi bölümde sonra bi baktım 40 ile 60 km arası hızda virajlar yanlayarak alıyorum yollar o derece kaygan tekerler kötüydü ama bu kadar kaymıyordu yagmur ilk yagdığında oluşan kayganlık vardı yolda giderken gittim sonra tirilyeden geri döndüm fazla cesaret edemeyip.Aşırı kayıyor ön taraf şükür 2-3 kez kaydı ama arka sürekli her virajda kayıyor kaydıgını anladım halle ayagımı yere degdirmeden gidiyorum yanlar gibi. Hatta bi virajda iki teker birden kaydı motoru dik duruma getirdim zor kurtardım 20 km hıza düştüm hala kaydı zor düzelttim.Yüksek ccde olan gaz açınca kaymalar bendede oluyor yolda 6-10 devir arası gazı açınca arka 8 çizerek gidiyo.Alla şükür kazasız belasız eve geri döndüm
Telefonla fotoraf çektim.Paylaşmak istedim izninizle
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
çok iyi ya canım çekti cıbırı alayım karkış kıyamet gideceğim
Cbr250r kesinlikle doğru seçim 250cc de. Hakkında hayırlısı olur İnşallah.
Emre güzel geziyorsun açıkçası. Ben ataevler-altınşehir arasındayım motorla, dershane yüzünden. Aslında 2 nizlede tanışmak çok istiyorum. Rahat rahat motor muhabbeti yapabileceğim arkadaşlarım yok açıkçası. Gezilere hiç katılmadım fakat bu sene kesinlikle katılmayı düşünüyorum. Hatta seninde dershane vardı sanırım. Ortak bir gün belirleyip buluşabiliriz , bana uyar. Tek gezmek zevkli fakat 2-3 kişiyle daha zevkli olacağını düşünüyorum.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Evet iyi olur.Ama gezerken gazlarsan yetişemem
Dershanem var evet buğün sabah tan öğlene kadar pazar günleride 2 başlıyor. Hafta içi çarşamba-perşembe.Bu aralar dershaneye otobüsle gidiyorum aşırı soğuk yüzünden otobüs zaten sokak başından geçio Okulada araba ile gidiyorum arada bi.
Gençler olarak bi takım olup iyi vakit geçirebiliriz.Gezilere zaten katıl büyük küçük herkez çok iyi muhabbetler oluyor.
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)