yarın kısmetse teslim alıyorum havalar ısınsın abi geliriz mudanyaya
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
devir işlemleride haftaya pazartesi olucak tek izin günü
Motosikleti almaktan vazgeçtim başka bakıyorum
Hayır adam yanar donerli çıktı killandim bende
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
Size danisayim malum başta baba varmı yokmu belli değil oralar karışık neyse elimde motor için 1500 ayirdim ybryi satip 0 km Apachemi alsam acaba diyorum, geri kalan paraylada daha kaliteli ekipman alirim yada daha başka bi motosiklet önerisi olan varmı ?askere giderken saticam 2 sene var. Yeni kasa cbr125 seni idare eder veya cbr250r bakmaya devammi edeyim bilemedim :(
Kafam olmuş çorba Racing istiyorum ama ya aklim kawada temizmi diye baktiricam bi satilmadiysa
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
Bi akıl verin ne yapayim ybrden sonra cbr125 mantikli olurmu yada o kawayami gideyim yoksa 2011 cbr250r mi bakayim, biliyorum böyle sorular sıkıcı ama durum belli motoru satinca elimde 7000 - 7500 tl bişey oluyor fazlada vermek istemiyorum ekipmanları degistirecegim
Emre apache iyidir madem ekipmanları bir tık artırayım diyorsun al bir apache sonra onu satar cbr yada kawa alırsın
Emre bak buğün konmuş ilan. Sen kafaya koymuşun Cbrları :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...47515699/detay
istanbulda bu ya gelene kadar buz tutarım :D benim ki bi satılsında tanıdığım bir usta var ona sordum beraber gideriz dedi temiz 7 binlerde cbr250 bulurum heralde
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
Adama sordum daha ninjayi satamamis motorunun arkasinda duruyor ustana baktir diyor bi satayimda aklim onda ya 7500 tl birazdaha inecek gibi duruyor, bu aralar çok konuşuyorum kusuruma bakmayin
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)