emre motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın bu arada motoru ıslatmamız lazım
[url adlı üyeden alıntı
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
4 teker Bedeninizi, 2 teker ruhunuzu taşır...
Hayırlı olsun emre.Motor yakışmış he
Gezilerde en sondan gelen emre bakalım gelecek gezilerde neler yapıcak.
Mehmet abi satmaya çalışıodu vazmı geçti.
Bu hafta değilde ondan sonraki gezilere katılmaya çalışacağım bende
Gençler kadrosu artacak sanırım
Gençler kadrosuna ben de dahilim eski kadroyu bilmediğim için yorum yapamayacağım :D
Zakir bakalım 150 istiyordu ama forumda bilgi yok 250 alırsada şerefsiz beni beklemez gazlar hepEmre hayırlı olsun güzel tercihkilitleri ve alarmı aman diyim atlamaıslatma işinde haber verin geleyim soğuk olursada arabayla gelirim
Sağolun abi alınca haber vericem sana kış diye kapalı yerde tutucam zaten, ıslatmaya gelirken hortumda getirin kolay olur
Hayırlı olsun, bu cbr 125 ve 250 tam gençlere çok yakışıyor çok hoş yumuşak tatlı bir tipi var , biz gençken binemedik böyle motorlara şimdi 40 yaşındayım hanımı kandırarak aldığım apache den sonra ilk fırsatta şöyle bana yakışır bir kallavi motor alacağım bakalım hayırlısıyla.Kendimi kandırıyordum en fazla 250 lik inazuma sana yeter filan al bu yaştan sonra ne yapacaksın büyük motoru ama malesef öyle olmuyor en iyisi direk hedefe yönelmek.
Abi ben de zamanında kymco ck 125 kullanıcısıydım. O alet böyle o kadar titreşimli, yavaş giden anormal tepkileri olan, fren tepkisi zayıf olan bir şeydi ki şimdi sanki motosiklete yeni başlamış gibi biniyorum cbr 125'ime. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum trafikte TVS Apache oldukça güzel bir motor fakat zamanla yavaş gelmiş olabilir. Her motorcunun gönlünde 4 silindirli büyük bir motosiklet yatar elbette ki fakat 250 cc bile o motordan sonra yahu çok mu hızlı gidiyorum gibisinden korkutabilir aman dikkat zira ben CBR 125'e ilk bindiğimde çok hız yapmamış olsam bile indiğim zaman elim kolum titriyordu CBR 250R yi şiddetle tavsiye ediyorum. Hem güvenilen Honda kalitesi hem de o motordaki müthiş his... Bence uzunca bir süre yeterli olacaktır onun da yetmediği zaman zaten devreye 600 cc 4 silindir baba motosikletler geliyor
(Dip not: Benim düşünceme göre demek istedim tabi ki )
4 teker Bedeninizi, 2 teker ruhunuzu taşır...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)