Sağ olasın etrafta odun dolu bizim dikkat etmekten başka şansızmız yok valla.
Sağolasın abi. Bu zaten benim için baya büyük bi tecrübe oldu. Adam resmen beni ezmek için yolunu değiştirdi. Bu nasıl bir şeydir nasıl bi düşmanlıktır motosikletlilere olan anlam veremiyorum. İlk ve son olur inşallah...
4 teker Bedeninizi, 2 teker ruhunuzu taşır...
Zakir geçmiş olsun bana yaptılar geçen hafta yeni yapılan mudanya yolunda tepedevrenti geçince hemen sağ aşağıya yol iner o yol 6 şeridin altından ayıdnpınar köyüne bağlanır yokuşa onu solladım diye bir reno 19 sinyal vermeme ve oraya döneceğimi gördüğü halde dik yokuş aşağı gaza abandı acemi biri olsa hızlı dönemeyip aracın altında kalırdı
Allah korumuş abi şükür hayattasın şükür yanımızdasın teşekkürler. Otomobil şoförlerine anlam veremiyorum altlarında 4 teker var diye egoları tavanda bizi hiçe sayıyorlar. Sonuçta bizim de canımız var. Biz de 2 tekere gönül vermişiz. Herkesin kararlarına saygı duymalılar bence bu yapılan çok büyük bir yanlış...
http://www.aliexpress.com/item/free-...473903344.html
bundan daha ucuz olanları da var ama bu 800 kadar sipariş almış 5 yıldızlı bir satıcı
insan o anki panikle düşünemiyor abi yaa :S zaten bu ilk ve son artistlik 600 cc'ye geçene kadar kimseye sataşmak yok artık :D adamın altında audi filan olsa ezer geçerdi valla :D
Bu md80 işi iyiymiş bir tane de ben alsam iyi olacak. En azından plakalarını polise gönderirim. Ceza yedikleri zaman akılları başlarına gelir belki. Motosikletçi kardeşlerimizin ölümünün önüne geçmek için bence her motosikletçi alıp bir tane kaskına takmalı
Eğer MD80 alınacaksa bitane de bana sipariş verir misiniz? Çöp çıksa atarız çöpe 10 dolar neymiş ki yahu :D
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-mini-gizli-dijital-kamera-md80-plus-webcam-138084533/detay
kargo beklemek istemiyorum diyorsan al sana md80 :D
Ben 50 liraya almıştım md80 i o yüzden fiyatı sordum.
İş gören bir kamera fakat bir süre sonra çekim kalitesi yetmez oluyor. Almasanız daha iyi bence. Bende aldım, 1 ay sonra öylece duruyor.
öyle her şeyi almamak lazım zaten. ilk önce düşünüceksin ben bunu kullanır mıyım diye sonra alıcaksın. para kolay kazanılmıyor
Fuar yaklaşıyor giriş ücreti vardı galiba ve geçen sene birisi buradan bilet veriyordu yanlış hatırlamıyorsam biz 3 kişi gidicegizde başka gidecek varmı acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)