Çok geçmiş olsun Cemolos. Allah beterinden saklasın .
Çok geçmiş olsun Cemolos. Allah beterinden saklasın .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Geçmiş olsun Cemolos, sizde bişey olmaması sevindirici
abi evet ben senin telefonunu kaybettim şimdi geçen sayfaları kurcalayıp bulmaya çalışıcam müsaitsen bu yaz planlarını bir daha konuşalım buluşup. havalar da iyi yine bu aralar. hatta uygun olursak bu haftasonu için plan yapıp bir yerlere de gidebiliriz.
herkese teşekkür ediyorum. motoron dergisi bu ay hayat kurtarıcak 100 strateji isimli bir dergi ek sayısı yayınlamış dün kız arkadaşım rastgele bir sayfa açtı ''kağnıları sollarken dikkatli ol'' diye. tam benim yaptığım kazayı anlatıyor. keşke birkaç gün önce alsaymışım dergiyi :D
şimdi teker sekiz çiziyor. acaba neresinde hasar var :/
cem bu işler dergi okumakla olmaz acilen eğitim alman lazım mart nisan gibi eğitimler başlar takıp et kaçırma.akşama seni arıcam konuşuruz hafta sonu malesef doluyum zeytın toplamaya gıdecem bu hafta gündüz 15:00 e kadar haftaya akşam 17:00 dan sonra boşum ne zaman istersen. kaza işi ne oldu rapor tutmayıp kendi aranızda halletmişindir inşallah yoksa tramerde kaza kaydı olur. :(
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
abi ne eğitimi bu kim tarafından veriliyor. yeterli tecrubeye sahip olduğumu düşünüyorum ama eğitim deyince bilinmeyenleride ortaya çıkarır belki
eğer eğitim falan varsa haberim olsun benimde
İMAM SOLLARSA CEMAAT YANLAR
Geçmiş olsun.Rektörlüğün oradaki kırmızı tvs sizin mi?
inşallah telefonla konuştuğunu kaza tutanağına yazmışsınızdır cem, ha bir de yol eğer sollamaya uygun değilse (düz çizgi-çift çizgi) sıkıntı çıkabilir. Allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun..
Arkadaşlar Merhaba... Kullanmakta olduğum yamaha xt125 r model motosikletimi satılığa çıkartmış bulunmaktayım..Ben motordan çok memnunum beni simdiye kadar hiç yolda bırakmadı zevk alarak bindiğim bi makinedir. Fakat artık çoluk çocuğa karıştığım için arabaya daha çok ihtiyacım olduğu için satmaya karar verdim... Sahibinden de ilanım var linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-satilik-masrafsiz-xt125r-142283169/detay/v
arkadaslar bu aralar cogu motorsiklet kullanıcıları kaza yapıyor bu sabah 09.00 civarı hürriyet çıkışında sokağa girmek isteyen bir araba önüme kırdı yalnız adam çakal çıktı çarptıktan sonra sinyal yaktı hatayı benim üstüme atmak için herhalde yandan vurdum daha dogrusu kafamdaki kask aracın camına sol bacagım kapıya ve gidon vurdu aracın sağ tarafına sonra durdu el kaldırdı özür amaclı sonra bastı gitti o anda bacagımı kontrol ediyordum alamadım plakayı siz istediginiz kadar dikkatli olun bu araclar bizi az bile olsa takmıyorlar cok moralim bozuk motoru sata bilirim o kadar sinirlendim bende araba kullanıyorum ama motorsikletlere cok hassasiyetim var bunlar neden böyle yapıyorlar çözemedim hala böyle giderse bu motor işinden sağ cıkamıcam
Abi ben Kaza riskleri atlattıktan sonra daha çok gazlıyorum Gaz kolu daha tatlı geliyor.Bazende 60 ı geçmiyorum sollayan sollayana olsa bile.
Şu an bu konu içerisinde 61 kullanıcı var. (0 üye ve 61 misafir)