Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Çok geçmiş olsun Cemolos. Allah beterinden saklasın .
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enesbingl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache 2012 kasa
    Alıntı cemolos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar pazartesi kaza yaptım. görükleden üniversiteye geçen köprünün altında bir bayan sürücü durdu, ben de sinyal verip sollamaya çıktım fakat birden önüme kırdı sinyal vermeden. arabaya geçirdim.Sol ön çamurluk ön kapı çok hasarlı.ayna kırık.

Bayanı tanıyorum birlikte etkinliklere gidiyorduk. İndiğinde olay anında telefonda konuştuğunu söyledi. Yapıcak bir şey yok tutanak tuttuk. Bakalım bundan sonraki aşamayı tam olarak bilmiyorum. Beymoto'ya evrakları bıraktım eksper çağırcaklar hasar tespiti için sanırım.

bende ver artçımda sağlık olarak bir sıkıntı yok. motoru yere düşürmedim zaten. sadece sağ sinyalim kırık fakat çalışıyor. sanırım gidon sola çekiyor ama. ön takımda sıkıntı olabilir.

şimdi ne yapmalıyım?
    geçmiş olsun allah kazadan beladan korusun.

memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    arkadaşlar pazartesi kaza yaptım. görükleden üniversiteye geçen köprünün altında bir bayan sürücü durdu, ben de sinyal verip sollamaya çıktım fakat birden önüme kırdı sinyal vermeden. arabaya geçirdim.Sol ön çamurluk ön kapı çok hasarlı.ayna kırık.

Bayanı tanıyorum birlikte etkinliklere gidiyorduk. İndiğinde olay anında telefonda konuştuğunu söyledi. Yapıcak bir şey yok tutanak tuttuk. Bakalım bundan sonraki aşamayı tam olarak bilmiyorum. Beymoto'ya evrakları bıraktım eksper çağırcaklar hasar tespiti için sanırım.

bende ver artçımda sağlık olarak bir sıkıntı yok. motoru yere düşürmedim zaten. sadece sağ sinyalim kırık fakat çalışıyor. sanırım gidon sola çekiyor ama. ön takımda sıkıntı olabilir.

şimdi ne yapmalıyım?
    geçmiş olsun cem varmı yapabileceğim bişiy? dikkat et kendine bu yaz planlarımız var senınle unutma..
    cemolos bunu beğendi.
    özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Geçmiş olsun Cemolos, sizde bişey olmaması sevindirici
    cemolos bunu beğendi.

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    Alıntı memduhb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun cem varmı yapabileceğim bişiy? dikkat et kendine bu yaz planlarımız var senınle unutma..
    abi evet ben senin telefonunu kaybettim şimdi geçen sayfaları kurcalayıp bulmaya çalışıcam müsaitsen bu yaz planlarını bir daha konuşalım buluşup. havalar da iyi yine bu aralar. hatta uygun olursak bu haftasonu için plan yapıp bir yerlere de gidebiliriz.

herkese teşekkür ediyorum. motoron dergisi bu ay hayat kurtarıcak 100 strateji isimli bir dergi ek sayısı yayınlamış dün kız arkadaşım rastgele bir sayfa açtı ''kağnıları sollarken dikkatli ol'' diye. tam benim yaptığım kazayı anlatıyor. keşke birkaç gün önce alsaymışım dergiyi :D

şimdi teker sekiz çiziyor. acaba neresinde hasar var :/

Rider95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F
    Geçmiş olsun.
    cemolos bunu beğendi.

Motosikleti
    apache klanından tvs
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Cemolos, sizde bişey olmaması sevindirici
    özcan abi pazartesi akşamı setbaşından geçtin mi hiç?

Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    abi evet ben senin telefonunu kaybettim şimdi geçen sayfaları kurcalayıp bulmaya çalışıcam müsaitsen bu yaz planlarını bir daha konuşalım buluşup. havalar da iyi yine bu aralar. hatta uygun olursak bu haftasonu için plan yapıp bir yerlere de gidebiliriz.

herkese teşekkür ediyorum. motoron dergisi bu ay hayat kurtarıcak 100 strateji isimli bir dergi ek sayısı yayınlamış dün kız arkadaşım rastgele bir sayfa açtı ''kağnıları sollarken dikkatli ol'' diye. tam benim yaptığım kazayı anlatıyor. keşke birkaç gün önce alsaymışım dergiyi :D

şimdi teker sekiz çiziyor. acaba neresinde hasar var :/
    cem bu işler dergi okumakla olmaz acilen eğitim alman lazım mart nisan gibi eğitimler başlar takıp et kaçırma.akşama seni arıcam konuşuruz hafta sonu malesef doluyum zeytın toplamaya gıdecem bu hafta gündüz 15:00 e kadar haftaya akşam 17:00 dan sonra boşum ne zaman istersen. kaza işi ne oldu rapor tutmayıp kendi aranızda halletmişindir inşallah yoksa tramerde kaza kaydı olur. :(
    özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.

tlgknbs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Naked
    abi ne eğitimi bu kim tarafından veriliyor. yeterli tecrubeye sahip olduğumu düşünüyorum ama eğitim deyince bilinmeyenleride ortaya çıkarır belki
    eğer eğitim falan varsa haberim olsun benimde
    İMAM SOLLARSA CEMAAT YANLAR

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şimdi ne yapmalıyım?
    cem geçmiş olsun size bişey olmaması sevindirici motoru alınca bir ara toplanalım

arkadaşlar 27sinde benim sigorta bitiyor kaça yaptırdınız

kurufasulye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200ns
    Geçmiş olsun.Rektörlüğün oradaki kırmızı tvs sizin mi?

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    özcan abi pazartesi akşamı setbaşından geçtin mi hiç?
    Dün akşam yemeğinde ne vardı acaba
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    inşallah telefonla konuştuğunu kaza tutanağına yazmışsınızdır cem, ha bir de yol eğer sollamaya uygun değilse (düz çizgi-çift çizgi) sıkıntı çıkabilir. Allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun..

hassankar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R
    Arkadaşlar Merhaba... Kullanmakta olduğum yamaha xt125 r model motosikletimi satılığa çıkartmış bulunmaktayım..Ben motordan çok memnunum beni simdiye kadar hiç yolda bırakmadı zevk alarak bindiğim bi makinedir. Fakat artık çoluk çocuğa karıştığım için arabaya daha çok ihtiyacım olduğu için satmaya karar verdim... Sahibinden de ilanım var linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-satilik-masrafsiz-xt125r-142283169/detay/v

Motosikleti
    apache klanından tvs
    Alıntı kurufasulye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.Rektörlüğün oradaki kırmızı tvs sizin mi?
    hayır benim değil benimki sarı renk

kotucocuk13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 Aquila
    arkadaslar bu aralar cogu motorsiklet kullanıcıları kaza yapıyor bu sabah 09.00 civarı hürriyet çıkışında sokağa girmek isteyen bir araba önüme kırdı yalnız adam çakal çıktı çarptıktan sonra sinyal yaktı hatayı benim üstüme atmak için herhalde yandan vurdum daha dogrusu kafamdaki kask aracın camına sol bacagım kapıya ve gidon vurdu aracın sağ tarafına sonra durdu el kaldırdı özür amaclı sonra bastı gitti o anda bacagımı kontrol ediyordum alamadım plakayı siz istediginiz kadar dikkatli olun bu araclar bizi az bile olsa takmıyorlar cok moralim bozuk motoru sata bilirim o kadar sinirlendim bende araba kullanıyorum ama motorsikletlere cok hassasiyetim var bunlar neden böyle yapıyorlar çözemedim hala böyle giderse bu motor işinden sağ cıkamıcam

Motosikleti
    apache klanından tvs
    Alıntı kotucocuk13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bu aralar cogu motorsiklet kullanıcıları kaza yapıyor bu sabah 09.00 civarı hürriyet çıkışında sokağa girmek isteyen bir araba önüme kırdı yalnız adam çakal çıktı çarptıktan sonra sinyal yaktı hatayı benim üstüme atmak için herhalde yandan vurdum daha dogrusu kafamdaki kask aracın camına sol bacagım kapıya ve gidon vurdu aracın sağ tarafına sonra durdu el kaldırdı özür amaclı sonra bastı gitti o anda bacagımı kontrol ediyordum alamadım plakayı siz istediginiz kadar dikkatli olun bu araclar bizi az bile olsa takmıyorlar cok moralim bozuk motoru sata bilirim o kadar sinirlendim bende araba kullanıyorum ama motorsikletlere cok hassasiyetim var bunlar neden böyle yapıyorlar çözemedim hala böyle giderse bu motor işinden sağ cıkamıcam
    ilk talihsiz olayında vazgeçme olaydan daha sıkı sarıl

Rider95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F
    Abi ben Kaza riskleri atlattıktan sonra daha çok gazlıyorum Gaz kolu daha tatlı geliyor.Bazende 60 ı geçmiyorum sollayan sollayana olsa bile.

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Hafta sonu Karamürsel Sonbahar gezimizden kareler...Sizlerle de en yakın zamanda gezilerde görüşmek üzere hatta bu pazar uyar...

Bu arada Benimde motosikletim satılıktır ilgilenenlere duyurulur.
    enesbingl, memduhb, search16 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hafta sonu Karamürsel Sonbahar gezimizden kareler...Sizlerle de en yakın zamanda gezilerde görüşmek üzere hatta bu pazar uyar...

http://m1311.hizliresim.com/1h/h/uksnz.jpg

http://r1311.hizliresim.com/1h/h/ukswg.jpg

http://m.YollaYap.com/b024/1384542930842.jpg

Bu arada Benimde motosikletim satılıktır ilgilenenlere duyurulur.
    malesef hocam bu pazar ben yokum zeytin toplamaya gıdecem, yolunuz eşkel taraflarına düşerse uğrayın bıraz yardım.
    n_tuncak ve search16 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 61 kullanıcı var. (0 üye ve 61 misafir)

Bu Konudaki Etiketler