Sözlükte "kortej" ne demek?
(Bayram, cenaze gibi törenlerde sıra halinde giden insan topluluğuna kortej denmektedir.)
Siz bizi nereye götürüyonuz böle
Pazar günü için bi plan program varmı ? 29 ekim içinde inegölden gelen olursa gelirim bende
Hafta sonu etkinlik bekleyen arkadaşlar;
Susurluk ÇAYLAK Şelalesi'ne gidiyoruz.
Rota doğ yolundan başlayıp (Kayapa) köylerin içlerinden Kemalpaşa'ya inip kısa bir molanın ardından Susurluk istikametine yöneliyoruz. Dağ yolunda daha önceki gezilere katılan arkadaşlar oranın güzelliklerini iyi bilirler, kaçırmasınlar.... Susurluk'ta Çaylak Mesire alanına vardığımızda kanyonda gezinti yapıp şelaleye varıcaz. Bol fotoraf çekimlerinin ardından yeme içme kısmınıda susurluk içinde hallettikten sonra dönüş yoluna geçicez. Göbel bandırma istikametinden gidip okçugöl köyünden girip Kemalpaşa'ya çıkıcaz. İzmir yolu üzerinden Gölyazı' ya akşam gün batımını seyre yetişiyor olucaz. KAÇIRMAYIN bence.
Gezi tarihi: 26/10/2013 Cumartesi (katılımcı durumuna göre pazar olabilir)
Hareket Saati : 10:00
Toplanma yeri : Kent meydanı kafkas önü.
Katılımcı Listesi:
1- Search 16
2- memduh (kaçma)
3- Mutlu Tulu ( Kemalpaşa'dan Katılacak)
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
varım diyorum........motomax ta 429 tl dedı monta 1 tl bıle ıkram etmedı bende pamukovadan buldum netten 175 tl ye yarın elımde kısmetse.suanda kpasada sanayıde reklamcıda yazıları yazdırıyorum.koltugu da kaplattırıom.fena oluo cok....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Coşkun abi eğer inegolden semih abide gelirse bende gelirim kentmeydanini bulamamda
Şimdi farkettim cumartesi çalışıyorum gelemem
yuppiii abi pazar günü olursa gelirim cumartesi çalısıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
sorma çağatay cem le buluştuk bildiğim hesaplı biyer var dedi çay 1 lira dedi gittik çay yokmuş gazoz soledik oda 4 buçuk lıraymış hakkatten bayağı hesaplı çıktı ama olsun bizim köye uğradık çaylara para vermedik oradan biraz amorti ettik
cem haftasonu geziye gelicenmi kacırırsan pişman olursun soleyım...
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
[QUOTE=search16;3187778]Hafta sonu etkinlik bekleyen arkadaşlar;
Susurluk ÇAYLAK Şelalesi'ne gidiyoruz.
Rota doğ yolundan başlayıp (Kayapa) köylerin içlerinden Kemalpaşa'ya inip kısa bir molanın ardından Susurluk istikametine yöneliyoruz. Dağ yolunda daha önceki gezilere katılan arkadaşlar oranın güzelliklerini iyi bilirler, kaçırmasınlar.... Susurluk'ta Çaylak Mesire alanına vardığımızda kanyonda gezinti yapıp şelaleye varıcaz. Bol fotoraf çekimlerinin ardından yeme içme kısmınıda susurluk içinde hallettikten sonra dönüş yoluna geçicez. Göbel bandırma istikametinden gidip okçugöl köyünden girip Kemalpaşa'ya çıkıcaz. İzmir yolu üzerinden Gölyazı' ya akşam gün batımını seyre yetişiyor olucaz. KAÇIRMAYIN bence.
Gezi tarihi: 27/10/2013 Pazar
Hareket Saati : 10:00
Toplanma yeri : Kent meydanı kafkas önü.
Katılımcı Listesi:
1- Search 16
2- memduh
3- Mutlu Tulu ( Kemalpaşa'dan Katılacak)
4- emre (İnegöl)
5- semih (inegöl)
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Semih abi gelmezse bende gelemem yolu bilmiyorum çünkü
Güzel bi geziye benziyor.
Gelmek isterdim ama dersaneye gidiyorum haftanı 7 günü doluyum
Yunus Emre kent meydanı bulunası en kolay yerlerden biri Ankara yolu üstünde
Çok güzel geziymiş yaa kaçırmak istemezdim :( İçime oturdu bak gelmek isterdim :( fakat hem dershanem var hem de motor o gün abimde :(
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)