Merhabalar abi. Ben de yeni katıldım aranıza Nice gezilerde birlikte olmak niyetiyle inşallah
Merhabalar abi. Ben de yeni katıldım aranıza Nice gezilerde birlikte olmak niyetiyle inşallah
[QUOTE=memduhb;3184832]kardeş geçmiş olsun sen yinede pek muhatap olma böyle insanlarla aman deyim[COLOR="Silver"]
sağol abi bi anlık sinir işte
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
sizede geçmiş olsun ramazanda benimde başıma aynısı geldi kornayla zarzor adamı durdumdum kendimde aslfalta yakından bakıyordum toplarladım
Hayat boş gazla çoş
Memduh buralardayım. Bu zamanlarda bizim işler artıyor, malum yıl sonu kampanyaları falan deyyince kafa kaldıramıyorum işlerden. Birde laf aramızda tatlı su motorcusuyum mecburen. Aşırı sinüzit ağrısı oluyor bu havada motora binince. Zaman geliyor baş ağrısından gözlerimi açamıyorum. 98-2000 li yıllarda peugeot 103 lerle karda yağmurda kasksız gezmenin acısını çekiyorum şimdilerde. Gerçi o zamanlarda kask vardıda bizmi takmadık, birde jöleli-limonlu saçlar bozulmasın diye şapka bile takmazdık. Neyse gece toplantılarına başlarız yakında. Motorla olmadı dört teker katılırız toplantılara. Benim en bol vaktim ocak-mart arası. Yaz yeni bitti bahara daha çok var. Toplantılarla arayı kapatırız eğlenceli bir şekilde olmamı.
---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 22:41 ----------
Zakir kardeş hoşgeldin aramıza. Kış geldi nice gezilere başlayana kadar gece toplantılarına bekleriz.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
[QUOTE=search16;3184875]Memduh buralardayım. Bu zamanlarda bizim işler artıyor, malum yıl sonu kampanyaları falan deyyince kafa kaldıramıyorum işlerden. Birde laf aramızda tatlı su motorcusuyum mecburen. Aşırı sinüzit ağrısı oluyor bu havada motora binince. Zaman geliyor baş ağrısından gözlerimi açamıyorum. 98-2000 li yıllarda peugeot 103 lerle karda yağmurda kasksız gezmenin acısını çekiyorum şimdilerde. Gerçi o zamanlarda kask vardıda bizmi takmadık, birde jöleli-limonlu saçlar bozulmasın diye şapka bile takmazdık. Neyse gece toplantılarına başlarız yakında. Motorla olmadı dört teker katılırız toplantılara. Benim en bol vaktim ocak-mart arası. Yaz yeni bitti bahara daha çok var. Toplantılarla arayı kapatırız eğlenceli bir şekilde olmamı.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 22:41 ----------
abi bende 94-97 arası bitane 105 kobra harcadım ozamanlar kask zaten yoktu sonuç bendede sınuzıt var artı bıde astım var ama napalım ozamanlara ait resimlerimi paylaşsam varya foruma madara olurum o derece gerisini sen düşün :
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
kardeş hoşgeldin
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Günaydın. Bu akşam 20:30 da mudanya turu yapalım diyorum varmı canı gezmek isteyen
bu haftasonu hava güzel görünüyo yokmu gezi planı, artık uzatmaları oynuyoruz gönüllü bi arkadaş gezi planı yapsada gezsek...
valla ben dün mudanyaya kimse gelmeyince eşimi alıp inegöle akraba gezmesine gittim. hava durumu gayet iyidi üşüme falan olmadı akşam 11 de geri yola cıktık o saatte bile pek soğuk yoktu. güneşli havada gayet rahat bi gezi yapılabilir gibi.
Özcan abi merinosun orda gördüm seni atlayacaktım önüne
29 ekim korteji yok mu 30 ağustos gibi son gün açıklanmaz umarım
29 ekimde biz de bir şeyler yapsak mı toplanalım bir yerlere gidelim bence
selam arkadaşlar 29 ekimde nilufer beledıyesınınde desteklediği bir etkınlık var bi aksilik cıkmazsa orada olucam
buda lınk http://www.duruyoruz.org/
Abi ben dolaşmaktan yanayım tek bi gün tatilim var malum üniversiteye hazırlanıyorum o günü de bir yerde takılı kalarak geçirmek istemiyorum açıkçası
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)