Tamam abi.
Tamam abi.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
slm arkadaşlar bursada bi toplantı söz konusu oluyomu
oluyosada hangi günler nerde nezaman saat kaçta toplanılıyor?
her zaman
her yere
Bana kalırsa honda cbf150 ya da yamaha ybr ikilisine bir göz atmalısın...Başlangıç için ve ilerisi içinde şehir içinde oldukça pratik sorunsuz olduğunu bildiğimiz ybr var...cbf de yeni bir model arkasında honda markası var...Araştırmanı bunlar üstünde de yapmanı öneririm...AÇıkçası çinlilere karışıpta motordan soğuya bilme ihtimalini göz önünde bullundurmak lazım...
Bizimkiler pek toplanmaz öle arada 2kişi biyerlere giderer okadar ...
Sezonun açılışına doğru biz de bir sezonu açsak ii olacak...
AKIN FİDAN
Arkadaşlar herkese merhaba..
Düştük yine yuvaya.. Uzun bir ara verdim ama geçerli sebeplerim vardı.. Gördüğüm kadarıyla Orhan abi ve Akın gerçek demirbaş olarak tam gaz devam ediyor.. Sizi sevgiyle selamlıyorum.
Kolay gele....
herkese iyi pazarlar
Biraz pahalı Levent abinin tavsiye etmiş olduu motor ama ikinci elde temiz bir tanesini bulursan ii olur...
AKIN FİDAN
tum bursaya slmlar arkadaslar bakıyorumda kimsecikler ne yazacagını bilmiyor buna bende dahil bu topiki birinci sıraya getirmek lazım tu bursayı bekliyoruz demii hehehe
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Herkese günaydın sevgiler saygılar ahanda 1. sırada
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
benden de selamlar saygılar ve iyi aksamlar...
maksat topic yükselsin
arkadaşlar topicler katılımla yükselir
08.02.2007 bursa özgen buluşması
--------------------------------------------------------------------------------
klasik olan özgen buluşmasının bir yenisi daha,bütün hemşehrilerimizi bekleriz
yer:özgen çay bahçesi
tarih:08.02.2007
saat;20.00
Ya bildiğiniz tanıdık motorcu varmı bursadan?
Zealsun ZS150-19 Alıcamda
gazcıların sonunda motosport varya (yolun sol kösesinde)
orası değilde ötür tarafa dön (heykelden inen yolun kenarına yani)
ordaki motorcuya git tarık'ın selamı var de işini götür hatırlamassa siyah zatı olan dersin motosiklet net den
Abicim gitmiştim oraya orada Zealsun yokki?
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)