ALMANYA MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
.
Bu Sene BURDUR MT'ye transfer olmustum ama ufak bi plan değişikliğiyle MUNCHEN'e gelebilirim...
MUNCHEN'de oturan var mı ??
[B][I][U]KARANLIĞA ŞİKAYET EDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK [/U][/I][/B]:cat:
SeLam Arkadaslar Bende Almanya`dan
Almanyanin Munster sehrinden yaziyorum herkese saygi ve sevgilerimi sunuyorum aslen adanaliyim ama suan munster deyim varmi icinizde bana yakin olan birileri...Benle irtibata gecmek isteyen olursa msn adresim duygularimda@hotmail.com
sunsetbeach07@hotmail.com
umarim burada msn adresi vermek yasak degildir
Butun motorculara saygi ve sevgilerimle kucak dolusu sevgiler
Arkadaslar ben Almanyadan degil ama komsusu Belçikada yasayan biriyim ,, Ya burda hiç chopper kullanan Türk yok yaaaa.. birkaç kawasaki ve honda race kullanan var ama cruiser,chopper yok ,,,, tühh...
arkadaşlar bayramdan once bende almanyaya gidicem...ordaki yaşamı baya merak ediyorum doğrusu...
türkiyede motosiklet alamadım belki orda alırım...orda fiyatlar nasıl ??
[B][I][U]KARANLIĞA ŞİKAYET EDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK [/U][/I][/B]:cat:
almanyaMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız
TEKİRDAĞ/TRAKYA MT
NİCE MUTLU bAYRAMLARA
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
almanya daki gurbetçi kardeşlerimiz ve mt dostlarımız mübarek bayramınız kutlu olsun .
Tüm almanya mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Almanya MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Arkadaslar, bende Berlin'den katiliyorum bu siteye.
Sunu fark etimki bizler gec kalmisiz sizlerle irtibata gecmeye. Ama benim Berlin'de tanidigim 25 civarinda motor kullanan arkadaslarimiz var. Ilk isim onlarida bu siteye kazandirmak.
Simdi herkesin yeni yilini en iyi dileklerimle kutluyorum
İyi akşamlar sormak istediğim bir soru var.
Hiç almanyayla alakası olmayan biri olarak oradan Türkiye'ye 2. el motor getirtmenin maliyeti ve zorlukları nelerdir?
denizli mt ailesi olarak ramazan bayramınız mübarek ve kutlu olsn kazasız ve sorunsuz sürüşleri dileğimizle
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Alooo.ses ses 1.2.-1.2
yaklaşık 1,5 sene bu topic sesiz kalmış.
Biraz Canlandırmak gerek.
Alamanya ve Çevresindekiler Parmak kaldırsın.
Yaz yaklaşıyor ufak ufak tourlar yapabiliriz...
Hannover´den
Suat
yamaha r1 topici gibi buralarda terkedilmis sehir gibi. son nefesini 2011 yilinda vermis. yok mu baska gurbetci???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)