hoşgeldiniz motosiklet.net TuTkU YaRaTıR
hoşgeldiniz motosiklet.net TuTkU YaRaTıR
Yeni yine yeniden
gecmis olsun elint, umarim sagligina cabukca kavusursun.
yamaha bence en iyi spormotoru üreten sirket, hic sorunum yok ve buralarda cok tutulan marka, heleki r1 dedimmi millet adeta yol aciyo gibi
burda millet daha cok yarispistlerine gider, gruplasma cok yaygin ve saglam (ozelliklede internetin sayesinde) bir cok yamaha degil yamaha r1 clulbleri ve forumlari var. piste gitmiyenler otobana degil, daha cok kücük sehirleri birbirine bagliyan, otobandan kücük tek seritli gidis gelisi olan yollari tercih ederler (bol virajlari yüzünden, bende onlardanim )
fireblade i bende göz önüne getirdim ama bu benim r1 i gorunce dupeduz vuruldum ve allaha sukur bugune kadarda kotu yonunu gormedim, tavsiye edebilirim yani
Too much Too soon means you get hurt.
Akreep ve kuvva kardeşim Marmok ta gözlerimiz sizleri aradı....????
yaa evet r1 bende seviyom birkaç prof. motorcuyla konuştum zaten onlarda 2 marka diyor honda ve yamaha yalnız bana dedikleri tamam bu iki firma çok iyidir fakat honda yamaha ya göre daha saglam motordur diyorlar zaten bu iki motor teknik yönden hemen hemen aynı sayılırlar ben yamahanın o farlarına bitiyorum elimden gelse 1000rr alıp farlarını degiştircem yamahanın farlarını takcam. hondaya güvenim tam honda alcam fakat işte şu farlar varyaa hondada kısa farları yaktıgında farlardan birtanesi yanıyorya ona sinir oluyom yafreshpide adlı üyeden alıntı
Merhaba Freshpide,
Hoş geldin aramıza.
Almanya da artık iş yok bizlere! Bende 82'de kesin dönüş yaptım Vatana'a.
Eşim Belçikalı ve birlkte özel bir şirkette çalışmaktayız.
alles ist in Ornung in der Heimat...
Tschüss,
Özer
freshpide adlı üyeden alıntı
freshpide istersen şu linketileri bir oku hondanın 2006 modelindeki yenilikler bunların hangileri yamaha da varfreshpide adlı üyeden alıntı
elint:
honda yamahaya yetisemez dostum inan buna
honda yamahayı katlar dostummm bak rossi ye adam honda ile yarışırken hiç motorunda sorun çıkmadan ne güzel sampıyon oluyordu şimid geçti yamahaya adamın motorunda hep sorun çıkıyor yamaha ilk önce gitsin rossiye iyi motor alsın bak ne diycem yaa ben 1000rr alcamya yakında onu geçici olarak rossiye veriyimde onunla yarışsın yaaa olmaz mı??freshpide adlı üyeden alıntı
ELINT adlı üyeden alıntı
arkadasim... biz simdi motogp denmi bahsediyoz ?
onlarin kullandigi modifeli motorlar bizi asar (hem maddi hemde soforuk acisindan) hem tek rossi degil yamahya bir cok lider var sirf motogp de degil, bak kenan emmime superstockda ;)
neyse zevkler ve renkler diyip gecelim, honda da fena sayilmaz
sen al da resimlerini yükle biraz bakinalim
evet senelerdir millet bu honda yamaha tartışmasını yapar ama sonuç yine başlanılan yer.. sanırım bu tartışmanın sonu yok. dedigin gibi zevkler ve renkler deyip konuyu kapatmak.zaten yamahada kötü firma degil oda honda kadar var işte neysee sen de umarım r1 alıpta öyle boş boş 80-90 la gezenlerden degilsindir. yarışlara felan katılıyormusun veya motor klüblerine üyeligin var mı ??kısaca motorunla neler yapıyorsun sadece araba gibi bir ulaşım aracı olarak kulanmıyorsundur
clube uyeyim, süreklide uzun yola cikariz, tabiki hiz yapmaya daha bugün senin sevdigin 1000rr le kapisim son metrelerde yuttum, herif ama iyi dayandi 280lerde filan geziniyoduk.. yani r1 almasam kesin 1000rr olurdu ;)
bana yakin olan hollandadaki assen pisti var yakinda oraya gitmeyi planliyoruz
yakinda da büyük bir clubun motorsiklet kullanma antremani var, ona katilacam, tavsiye ederim, ozellikle acemi olanlara.. cok yardimci oluyo..
peki rizede nasil kullaniyosunuz? anlat biraz yahu.. bak gelirim yazin yarismaya ! !
sen buraya yarışmaya gel en fazla 1 ay sonra almanya ya uçakla cenazen gider :( gerçekten ciddiyim. bak sana örnek veriyim diyelim sen otobanda basmışsın gidiyorsun 250-260 sonra sırf senin onu sollamana sinir olan araba veya kamyon soförleri birden senin yoluna çıkıyor ee tabi sen sonra mefta veya adamlar sinyal diye birşeyin oldugunun bile farkında degil saga dönücekse sinyal vermeden dönerler veya gece saat 10:00-11:00 de trafik ışıklarında yaa bu saatte kimse olmaz deyim tam gaz gitmeleri( kaza ile önüne çıksan cezedini 100-150 metre ilerde bulurlar) bana gelince burda öyle bir club yok ben hız yapmak istedigim zaman gece saat 12.00 dan sonra yollar boş olurdu benden 40 km ilerde bir yol var düzgün bir otoban çok güzel bir yol işte ben orda hız denemeleri yapardım. buranın insanına güvenipte gündüz hız yapmıyorum işte ancak gece yarısı o dedigim yol boş olursa orda yapıyorum. bak senin gibi hızı seven araba kullanan arkadaşlarım vardı istanbuldan buraya geldi arabasıyla 2 hafta sonra kaza yaptı nedeni ise karşıdan gelen adamın halatı sollama yapması . burda hız yaparsan azraille erkenden tanışırsın... yaa işte burası almanyaya benzemiyor biz burda ne mücadelelerle motor kullanıyoz.
elint arkadasim,
beni hic türkiyede trafige cikmadimi saniyosun? biliyom ben orayi, ama motorla hiz fazlaysa frengücü ve manovre yapma yetenegide fazladir, ayrica burda da fazla hiz yapdiginda tehlikeye atiyosn kendini otomatikmen (dünyanin her yerinde oyle ) o "aha beni solladi ben sana gosteririm" duygusu burda da var heleki motorculara
benim merak ettigim, türkiyede sehirleri birbirine bagliyan otobana benzer mi desem otobanmi desem o ehm hizli hem virajli yollar, onlar türkiyede cokca degilmi ? onlarda ne geziler yapilir beaaa bakarsin belki gelip gezerim oralari
R1 nomba one
freshpide
evet türkiyede her türlü yol bulman mümkün dogu karadenizde eskiden tam senin istedigin gibi yollar vardı. hele giresun tarafalarında öyle virajlar varki resmen hiç düz yol göremezsin motoru saga yatır düzelt buseferde sola yatır öyle motor hiç düz gidemiyordu . fakat şimdi otoban yaptılar virajlı yollar yok artık. öyle virajlı yollar yerine tüneller var birtane tünelin uzunlugu 22 km . yani şuan senin istedigin gibi virajlı yollar yok artık. ama ben düz yoldada hız yapmak istiyorum dersen gece 01:00 dan sonra trafik pek olmuyor otoban boşşş ozaman hız yapabilirsin demişsinki burdada o hız yapınca kaza riski var. bak burda olay daha farklı adamlar sinyal kullanmıyoooo. aynalara bakmıyorlar. burda arabanın yanından hızla geçmek büyük risk çünkü adam hiç aynasına bakmadan önündekini sollamaya kalkıyor ve tabi sende bu adamın arkasından bommm
http://video.google.com/videoplay?do...change+turkish bunu bir izleyin muhakkak
yaw ressam
cok enteresan videoda... burda, bu topicde NE isi var ellam ?
selamlar almanyaa mt...
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
yavru vatan kıbrıs mt den slm
Hallo Deutschlaaaaaaand abi MT Almanya kurulmuş bak görmedim hiç daha yeni görüyorum.. Bremen Gröpelingende kaldım arkadaşlar şimdi izmir de ikamet etmekteyim.. hepinize selamlar olsun..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
baba Mt almanya 1kişi var bence burası mt hertaraf olsn
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)