Küatahya lılar utandım her il varken Kütahya neden yok ? Buradan buluşabiliriz
EMOK motosiklet festivali Kütahya ya 40 km de Kırka büyükyayla göletinde yapılıyor geç değil pazar (02.07.2006 ) ya kadar sürecek .
Küatahya lılar utandım her il varken Kütahya neden yok ? Buradan buluşabiliriz
EMOK motosiklet festivali Kütahya ya 40 km de Kırka büyükyayla göletinde yapılıyor geç değil pazar (02.07.2006 ) ya kadar sürecek .
Seninle herseye varım ben
Sen Benim UGUR lu yolumsun
yoncalıdan eskişehire sık sık motorlar gider gelirdim 5 yıl orada yaşadım umarım kütahyada organize olur ve aktiviteler düzenlersiniz yoncalı ve ılıca yaparsanız benide çağırın hemen gelirim
slm küytahyalılar bende kütahyalıyım we üye sayısında bu kadar az kütahyalı olacağını san mıyorum herkese duyuralım kütahyalılar burada toplalanım
ben de kütahya'dayım.
etkinlik olduğunda bilmek isterim doğrusu.
koca kütayada üç kişinin mi motoru var ayıp ayıp iyki gelmişim sakaryaya
Uşak - Kütahya - Eskişehir - Afyon - Bilecik Toplanalım mı?
16.07.2006 pazar günü sadece mt eskişehir de dahil, eskişehirden 3 ayrı ekip kütahya daydı.Aferin hemşerilerime ya biliyolarlar bu işi.Haydi kütahyalılar...ağustosta bizde bi iadei ziyaret yapalımmı?
Ne demek!
Kesinlikle bekliyoruz!
Ben 6 Ağustostan itibaren Eskişehirdeyim.Burada kalabalık bir ekip oluruz o zaman.Diğer arkadaşlar da tatilden dönmüş oluyor!
Ağustos için mutlaka ; özellikle Kütahya ekibini Eskişehire bekliyoruz.Beklemiyoruz... Çağırıyoruz.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18134 >> FOTOĞRAFLAR BURADA...
kütahyalı MT sevdalıları daha ne bekliyoruz...Haydeee...Üstelikte bu topiği de açmışsınız.Herkes ağustos ayında yapacağımız Eskişehir gezisi için burayaaaaa.
MT-Kütahya için , Tavşanlı ve diğer ilçeleri de bekleriz
var mı ya böyle bişey topic den daha yeni haberim oldu artık sıkı takipcisiyim hezkeze meraba
hadi kütahyalılar kimse yok mu aloooooooo
H İ Ç T I K Y O K M U K Ü T A H Y A M I Z D A N Y A H U
bu pazar saat 9.00 da sınav varsınavdan sonra dağılmayalım kim var kim yok bi tanışalım derim.
ne yazık ki ben nöbetçiyim ama gelmeye çalışayım
yakında aranızdayım topraklar............
merhaba Kütahya MT bende buradayım ne zaman başlıyoruz etkinliklere?
3 eylülde eskişehir gezisi planlıyorum...şartları uygun(ehliyet,donanım yönünden)olan ve katılmak isteyen Kütahya-MT li arkadaşlar 30 ağustos saat 15.00 de hisar da buluşalım ve tanışalım...
kitahyalı dostlar selam
yıllarca kütahyada yaşamış biri olarak, incinin profiterolünü, karavanın gözlemesini, dedenin ekmek kadayıfını, cancan ın tostlarını inanın nasıl özledim. izmirden bu ay sonu yada eylül de gelmeyi planlıyorum kütahyaya. geldiğimde görüşmek dileği ile
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)