Yakııışşşşııırrr
Yakııışşşşııırrr
Temizse neden olmasın Okan Çinlinin yenisi (temizi) adamı mest eder eskisi hor kullanılmışı ise adamı kahreder-ken aynı zamanda usta eder
yakın zamanda benim motoru satılığa çıkartıcam bakalım birazda kenara atabilirsem bakayım bitane ozaman.Şuankindende memnunum aslına ama ne bileyim viteslide kullanmak istiyorum bi yandan :D bi tadını alayım en azından
Önce kenara at sonra motorunu sat Okan senin kana zehir bulaştı artık zor olur motorsuzluk yapamazsın
yok abi öyle yaparım ya ben lastiği yaptırmak için bıraktığımda bile dayanaamdım zırt pırt aradım abi tamammı gelimmi almaya diye :D alıştım artık dediğin gibi zor olur bi kaç gün motorsuz kalmak anam bide dahada uzarsa vay halime :D
Bak yine millet unuttu burayı işini gören gidiyo :D Bende pes edicem artık
abooovv kavgada bile söylenmez o ne demek Okan işini gören gidiyo ....ha..nemi burası
Elazığ Moto23 ten bütün Kütahya iki teker sevdalılarına Özelliklede şahsım adına Egelim43 e sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum hepiniz Allaha emanet olun..
Bana bi mont tavsiye edin ya . Şu motomax taki kushitanilere yeşilleniyorum ama emin olamadım fiyat yüzünden. Varmı tavsiye ediceğiniz bişeyler ? Hafta içi alıcam büyük ihtimal belki bide kapalı kask alırım İstanbul yolculuğu için hazırlık D:
Bizdede kuru muhabbet var öyle anlı şanlı bir organizasyon yok gidelim tabi ama bende motor yok
Evet Kurdu saldık Manisa dağlarına Kötaya ovası dar gelmiş
Yeni sezona 250cc ile girebilmek için şimdiden hazırlıklara başladık nasipse
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)