Şu an tavşanlıdayım bacanakta kalıyoruz yarın domaniç İnegöl İznik geyve taraklı Göynük nallıhan inşallah
Şu an tavşanlıdayım bacanakta kalıyoruz yarın domaniç İnegöl İznik geyve taraklı Göynük nallıhan inşallah
Yarın ayrılacaksın yani öylemi Uğramıcakmısın merkeze
Abicim bugün merkezdeydim ama uğrayamadım yanına bacanak ona ayırdığım süreden biraz erken çağırdı
Tamaaaammm yazdım bunu bi kenara en kısa zamanda telafisini bekliyorum
Hocam mondial mr vulturede karar kldim en kisa surede alacgim ins :-)
Asla unutmayın ki otomobil ve araçların motorlari en çok taciz ettiği ülkelerden birinde yaşıyoruz motorsiklet kullanmak her ne kadar güzel olsa da hiç bir şekilde tedbiri elden bırakmayın trafikte dikkat hayat kurtarır "Tekeriniz Düz Bassın ! "
Hocam dun inceledim iyyice bayide gercekten cc sinin ve parasinin hkkini verecek bir motor eger almayi dusunurseniz bi kac aksesuar onerebilirim bnim avatardakilerden
:-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
Birde gliba onumuzdeki yaz alcagm babam seneye alack simdi kndi pramla almaya gerek yok benn sdece aksesuarlari ile ugrasirim :-)
Asla unutmayın ki otomobil ve araçların motorlari en çok taciz ettiği ülkelerden birinde yaşıyoruz motorsiklet kullanmak her ne kadar güzel olsa da hiç bir şekilde tedbiri elden bırakmayın trafikte dikkat hayat kurtarır "Tekeriniz Düz Bassın ! "
Bu tavşanlıda niye kask takmıyo bu herifler . Tavşanlılılardan cevap bekliyoruz :D
aynen dün 5 motor gittik her geçen mutlaka baktı. Hatta biri sürekli teker yaptı önümüzde durup baktı anlam veremedim :D
Giderken yolda feci bi kaza gördük araç resmen biçmiş motoru ve üstündeki elemanı kask yok bişey yok motorcu %100 suçlu tali yoldan direk dalmış yola. Bunlar gördükleir halde neden diretiyolar kask takmamakta anlamıyorum bi türlü.
@ozcanaykul http://www.youtube.com/watch?v=BsXFwO9trNc sym ile 150 yapmış eleman demekki hala maxi düşünebilirim :D daelimde canım sıkılmıştı biraz :D
burdada http://www.youtube.com/watch?v=88B1VR8ni_k 160 ı geçiyo biraz
tavşanlıda motosiklet kültürü çoğu sürücüde yok ben çanakkalede öğrenciydim orda polis nefes aldırmıyordu bu sene okulum bitti tavşanlıya geldim henüz kask takan birisini görmedim
Kask kültürü olmayan bir ilçede dükkan açsan ne ?
yahu millet mangala gidiyo nebileiym geziyo kütahya da insan iki resim atar şuraya
@özcanaykul
Fener ihtiyacımızı karşıladım . İş görür heralde :D
Hongkonga luzum yok çılgın milyoncuda var bunlardan hemde envai çeşit
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)