metin abi size bol muhabbetler valla ben hastalanmışım biraz sırtım tutuldu pc basında bile zor oturuyorum evde. Size neşeli muhabbetler dilerim...
metin abi size bol muhabbetler valla ben hastalanmışım biraz sırtım tutuldu pc basında bile zor oturuyorum evde. Size neşeli muhabbetler dilerim...
abi en iyisi yoklama yapalım . gelmeyene de ceza keselim.
benim işim şimdi bitti acaba karavana gitsem oradamısınızdır ki şu an ?
selam millet öncelikle herkesten çok özür diliyorum dün önceden verilmiş bi sözüm vardı ordaydım alpcim saolsun aradı haber verdi ama gelemedim kusura bakmayın siz mahkemeyi kurun cezamız neyse çekelim artık yapacak bişey yok herkese saygılar hörmetler efenim ESEN KALIN............
.................::hakem1::.....
çok kalabalıktık.ismail ve ben 23:30 kadar bekledik kimseler yok
valla koptumya bu adam bukadar tikmi ya....
kutahyamızın can canları ...
şöle bi geziyim dedim. 2nci video daha güzel
evet koptum zaten ben ilk can can cafenın onunden gecerken adam kufur edıyordu hep şaşırırdım bu adam neden kufur edıyor demek tıklıymış...
M.Ali Amca (Can Can) bu ya. ama onun tostu da meşhurdur küfürü kadar.
İsmail de çiçekçi. Fenerbahçeliler gecesinde az kaldı iyice soyuyorduk kendilerini.
Nede olsa İsmail'i elinde büyütmüş M.Ali Amca...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
merhaba arkadaslar...hayırlı aksamlar olsun....
Her ihtimale karşı bir adet güncelleme...
Okyanus43
Ohoooooooo yok yine kimsecikler ortalıkta. Uyanın!!!
Okyanus43
yahu havalar soğuyunca millet motoru bırakıp nete girer nedense bızım mt mı az yoksa işi çokmu herkesin...
Valla anlamadım ben bu işi...
Alooooooooo uyanın
Okyanus43
metin abii kulaklarımı çınlattın bak hemen uyandım ...
7 temmuzda emok festivali varmış bilecikte gidecezmi
ben burdayım alpde buralarda ama karavanda bekleyen iki agaç olarak yazma kabiliyetimizi kaybettik dimi alp
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
selam milleeeet............
hakkaten herkesin işi çok heralde ne diyelim herkese kolay gelsin
yaza az kaldı......
.................::hakem1::.....
hele bide 23:30 a kadar.millet yoksunuz ortalarda....
emok bileciğe alınmış haberiniz olsun kütahyada 90 km felan bi ara gezmeye gidelim oralara bakalım. ben bi macit alayimde.
bugün yimpaş yanında A-2 direksiyon sınavı vardı. buz üstünde dubalarla sılalaom yaptık.artık korkusuzca yollardayım. şu karavandaki organizsayonu tam kadro gerçekleştiremeğimiz için alpten ve ismailden kendi adıma özür diliyorum.hem kütahya MT kaynaşalım diyoruz,hemde orgaznizasyonlarda yan çiziyoruz :( durumun farkındayım. umarım bu hep böyle olmaz. olmaz olamaz
baktım 110 km gidelimya enfazla 300 km yaptım 1 gunde uzaga gidemedim emet gediz geri kutahya şöle degişik şehirler görsün motorum türk kültürüyle kaynaşsın bakalım çin kulturune benzıyormu dıye soruyor motorum ..
inş şöle güzelce organize olup eglenemye giderizzzzzz.....
mrock senınde inş sınavın güzel gitmiştir al şu a2 yide şöle bir bilecik yapalımda..
daha bilecige gitmeden nerelere nerelere gideriz daaaa yaz bizi bekle kutahya mt gelıyor .....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)