Almanyadan Kütahyali motosikletcilerin yeni yilini kutluyor ve hepinize mutlu, saglikli ve bol kazancli yeni yil diliyorum.
Allah kazasiz belasiz yenisine erdirsin.
Almanyadan Kütahyali motosikletcilerin yeni yilini kutluyor ve hepinize mutlu, saglikli ve bol kazancli yeni yil diliyorum.
Allah kazasiz belasiz yenisine erdirsin.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sayfada yine kimse yok. Nerelerdesiniz yavfffhuuuuu!!!
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
hava soguyunca ınternettede arızalar cogalıyor demek kı...
şöyle bi toplanıpta çay felan içsek te bol muhabbetli bi gece geçirsek ne dersiniz?
hemen abi
cumartesi saat 20:30 nasıldır.mekan olarak karavan.ne dersiniz.
selam kutahya mt baktımda öbür mt ciler habire geziyor adamlar sogukta 200 km ustu yapıyor şu yaz gelsede bizde şöle bir gezi yapsak bakıyordum motorumun hacmi kucuk ve scooter oldugu icin yakınıyordum gördümki hızlı motorların yanında scooterli arkadaşlarda gitmiş içim rahatladı......
şöle yaz gelsede gezssek mangal falan yapsak bugunde askerlik celp lerine baktım kasımda gidiyormusum hem üzüldüm hemde sevindim
sevinmemin sebebi yaza motorlarla girmek gezmek hep beraber üzülmemin sebebi ise herkesten daha aşşa tertip olacam ezecekler ya hadi hayirlisi....
organizsayona varım ben
Selamün Aleyküm Motor Milleti Insanları
Organize .. Işler Bürosu Amirlerinden Aplion şef Roadstar Motoru Olan Ayarsız Kardeşin Teklifine Katılıyorum !!!!mudanya Diyorum Da Bişey Demiyorum .
Amma Velakin Havaların Soğukluğu Nedeniyle Cumartesi Karavanda Görüşürüz Sonra Da Ilkbaharın Ilk Günlerinden Itibaren Gezilere Başlarız Inşallah
Gereği Bilgilerinize Arz Olunur
:bounce: CHARMING BUT UNTRUE
TAHSİN TÜRKER
Tamam benim için olur. Cumartesi akşamına görüşem.
Hadi ozaman ben dıkıyom.
Okyanus43
mudanya ya gidemesekte mudanya olayını millete aşılamışım
tamamdır o zaman cumartesi günü karavan cafe de görüşürüz.
Arkadaşlar motosiklet kıyafetleriniz yoksa sakın binmeye kalkmayın,
yok içlikmiş, yok iki kat üç kat giyindim, bunlar hikaye... Soguktan
gözünüz donar sonra. Aman dikkat.
Cumartesi karavana geliyoruz arkıdeşler...
Görüşürük...
Ben örtüyom.
Okyanus43
metin abi o yanlız motosiklet bindiginden olmuştur.
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
abiler inş yaparsınız benım motor ehlıyetı almama 1 sene kaldı alınca seneye inş bende katılırım sızelere
tarih 12.01.2008 saat 20:30 yer karavan (domaniçler petrol yanı) herkezi bekliyoruz
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)