alp cim ben herzaman aynıyımda bu ara çooooook duygusalım ondan oluyo hep yinede elimden geleni yapıp katılmak isterim
alp cim ben herzaman aynıyımda bu ara çooooook duygusalım ondan oluyo hep yinede elimden geleni yapıp katılmak isterim
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
pazar saat 09:30 domaniçe hareket edelim. toplanma yeri nerde olsun. Metin abi senin orda mı toplanalım?
cumartesi ye netleşsin akşama kadar ne dersiniz?hiç olmadı kısa bi tur yaparız?
Alpaslan herşey için tekrar teşekkürler. Yine sana borçlandık. Bu tarafa geldiğinde ödeşiriz artık...
Arkadaşlar sizlere de selamlar. Ben şahsım olarak sezonu kapattım. 2 teker olarak sadece bisiklete biniyorum...
volkan her zaman beklerim.
ben varım abi
beyler hadi organize her zaman işler dedik organize olamadık yarın ne yapıyoz hadi eller havaya
siz gidin, yerseniz benim yerime de yemek yiyin :D karlı falandır domaniç şimdi.. (:
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
abi bende çok istiyorum gelmeyi ama motorun boyutu küçük, sanırım domaniçte yine en azından 50-60 km vardır... ama kalbim sizinle... artık bizede geldikten sonra anlatırsınız... saygılar sevgüler..
domaniçe geçerken bölge trafiğe uğrayın bir çayımı için
tavşanlı bölge trafik girişte
evet arkadaşlar hep buraya yazan arkadaşları aramızda göremedik ama yinede pazar günü domanic olmasada tavşanlıya gittik motorlarımızı cok özlemişiz havalar böyle olursa daha cok bineriz inşallah bi arada toplanalım muhabbet edelim hayabusa 1300 saygılar
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
abi biz yarı yola varamadan.sen tavşanlı kütahya arasını 2-3 kere alır gelirdin heralde.abi bide benim motor da 125 cc yazıyo ya yanına bi sıfır daha atsak eşitlik sağlanmış olur mu ki?????
abi hayabusa seninmiydi (: kaç defa gördük içimiz gitti (: güle güle kullan..
edit: gezi nasıldı.. fotoğraf var mı..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
slm arkadaşlar ben hacer bundan sonra nettede rahat yok size bende üye oldum başınız belada
HİÇBİRŞEY KENDİLİĞİNDEN OLMAZ;HATTA, APTALLIK BİLE...[B][COLOR="Red"]::deliir::[/COLOR][/B]
eyvah yandık aşkım üye olmuş mtye aşkım hoşgeldin aramıza senin üye olmana gerek yoktu benim adresten bakıyodun zaten (eyvah sıkı yönetim)
hacer hoşgeldin
hacı şöyle sağlam bi parola sistemi geliştiririz artık kızların yanına giderken. haberleşeceğizmizde
Hehh bi sen eksiktin. Heee gelll ışığa gel. Panayır var.
Toplanın bakalım.
Hadi neyse yine de hoşgeldin.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
hoşbulduk abim.ee artık bi gezi düzenliyinde biz kızlarda eşlik edelim.dimi ama.
alpcim hoşbulduk.bu arada ne parola koyarsanız koyun farketmez ki benim için karşınızda hacker ana var.hem benim gözümden kaçmaz.malum gözler büyük olunca
HİÇBİRŞEY KENDİLİĞİNDEN OLMAZ;HATTA, APTALLIK BİLE...[B][COLOR="Red"]::deliir::[/COLOR][/B]
Börtlek gözlü Hac(k)er Ana...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)