gençler of road ve croos hevesimi depreştiriyorsunuz. Bir ara Tavşanlıya beklerim.
gençler of road ve croos hevesimi depreştiriyorsunuz. Bir ara Tavşanlıya beklerim.
cross için ben de hazırım. hava da soğuk ama daha iyi olur. (: haber vermeyi unutmayın..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
hayati hocam hıc yanımıza ugramıyosun artık....yazın motosıklete herkes bıner..onemlı olan sogukta bınmek degılmıdır...cay ıcmeye beklıyoruz....
ümit ankara...
Alp harika bi hatırlatma oldu, süpersin sen.
Allah işi karışmazsa gidiyoruz değilmi?
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
abi konuşalım, inşallah gideriz....
katılımcılar bekleniyorsunuz.
hojjjjjjjgeldinnnnnn Ümit kardeşim(motowex).
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
hadi toplanın bakalım fuar varrrr
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
eee listeyi bi çıkaralım o zman:
hem akşama bi buluşup konuşalım.
eeeeeeeeeeee kimseden ses çıkmıyor ne oldu yaw
alp ben yokum gelemiyom malesef biliyon tamamen duygusal ama gidecek olursanız hbr verin mutlaka alın bide size fuarın yeri lazım olur belki;
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
fuara neyle ve ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz. motor, otobüs.
bonapart mustafa kardesımız bızlerı ımsaklı agacına gezmeye goturecekmıs sevgılı arkadaslar..haberınız olsun...._motowex_
arkadaslar satılık 2004 model ybr war..ıhtıyacı olanın bılgısıne..
_motowex_
arkadaslar motobot sımdı arzum da..._motowex_
14.11.2007 gecesi aga mangaldan ufuk ve erkin dostlarım ile araç kiralayıp bursa yenişehirden motor getirmek için yollara düştük.şu an için kısıtlı resimlerim var ama geriside gelecek.yolların yağmurlu olmasından ötürü kamyonete muhtaç kaldık.gece daha kütahyadan çıkmadan polis amcalar alkol metreye üflettirdiler ve şükürler olsun ki 18 promilde alet durdu ve yasal sınırı geçmediğimiz için bursaya yol alabildik
arkadaşların boyları uzun olduğu için aracın kabinine zor sığdılar ama o gün keyfimizi hiç birşey kaçıramazdı(kamyonete toslayan amcam hariç tabi :D )
.gece 3 te tek açık yer olan inegöl köftecisinde çiğ inegöl yemek zorunda kaldık.yol ve inegöl fotoğraflarını sonra koyacağım.
bir kurbanlık dana misali 2005 model hyosung gv250 yi kasaya yükleyip bağladık.
vee nihayet motorum aga mangalın önünde :D
ilk motoruma kavuşmanın heyecenı ve acemiliğini daha üzerimden atamadım daha.
umarım siz kütahyalı motorcu dostlarla daha sıkı kaynaşıp uzun km'relere gaz açarız.
vay hacı hayırlı olsun... allah düz bastırtsın.
Allah kaza bela vermesin.Tekerin daimi düz bassın...
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
tekerin düz bassın kardeşim bu arada panayır çocukları ne yaptınız foto yokmu hiç
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
güle güle bin.. kazasız belasız..
motofuar'ın son günü ben de yetiştim. çok foto çekemedik.. zaten çok bi şey de yoktu.. ben çektiklerimi yarındansonra koyarım..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
ve istanbul gezimizin resimleri:
taksim konsoloslukların ve uzun boylu kızların mekanı
ve fuar resimleri:
fuarda en baskın marka suzuki idi. yamaha ve honda nın stantları sönüktü.o kadar ki honda sıfır motor bulamamış ikinci el motor getirmişti.diger markalar ise ducati ktm bmw ve diğer aksesuar firmaları.
ve karşınızda suzuki b-king
mustafa abi motorunu buldu.gsx-r 1000
gsx-r kardeşler:
harleyler:
honda s2000 mugen power modifiyeli
ve 600 rr eski hırçınlığı kalmamış keskin hatları çok yuvarlamışlar
ve modelini unuttuğum bmw:
ve drag motoru:
ve tam bi chooper:
ve boyumun yine uzun geldiği bi motor(suzuki dr 400)
ve dikkatimi çeken bi unsur suzuki ve bmw gelenlerin motorları incelemeleri için her şeye izin verirken honda ve yamaha neredeyse yanına dahi yaklaştırmayacaktı.demekki bu motorlar bu kadar adi ve dökülmemesini istedikleri için heralde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)