ben motoruma bayragı astım korteji 29 ekimde yapıyoruz tekde olsam ben o gün saat 4 den sonra atatürk bulvarında olucam hadi beyler bu işi bize yakışır şekilde yapalım. katılın beyler gelenler buraya yazsın
ben motoruma bayragı astım korteji 29 ekimde yapıyoruz tekde olsam ben o gün saat 4 den sonra atatürk bulvarında olucam hadi beyler bu işi bize yakışır şekilde yapalım. katılın beyler gelenler buraya yazsın
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Tebrik ediyorum beyler sizleri Allah yolunuzu açık etsin.Bu anlamlı günde tüm motorcular ayakta olmalı bence
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
bayadır nete girmemiştim herkeze slmlar. 29 ekim organizasyonuna tam destek ben varım saati tam olarak belirtirseniz
.................::hakem1::.....
TEŞEKKÜRLER İYİ DİLEKLERİN İÇİN ABİ .SİZİ UNUTMADIM,UNUTURMUYUM HİÇ AMA SANIRIM BEN UNUTULDUM ((MERAK ETME BEN SİZİ BURADAN İZLİYORUMSON GÜNLERDE YAŞANAN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON BU . KEŞKE BEN DE ORDA OLSAYDIM .EN İYİ ŞEKİLDE DUYULUR UMARIM TEPKİNİZ.HERKESE SELAMLAR
Beyler 29 Ekim deki korteje büyük küçük bütün motorları bekliyoruz. Önemli olan orada tepkileri dile getirmek. Herkesi bekliyoruz...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
inş hepimiz orda oluruz motorlarımızla...
selam kütahya mt sakinleri arkadaşlar.bi göz atın bakalım beğencekmisiniz...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post846826
eeee nerede saat kacta bulusuyoruz söyleyınde gelelım... yanıt beklıyorum sabahtır .....
arkadaşlar 29 ekimde geliyorum inş. Büyük şehirlerin hepsinde yapıyorlar. hakikaten çok güzel olur. görüşmek üzere.
hocalarım tamam 29 ekimde buluşuyoruz ama nerde ve saat kaçta kimse yazmıyor bizde bu durumda magdur oluyoruz nerede ve saatini ögrenelim ona göre planlama yapalım bence...... nerdeyse 1 gun kaldı 29 ekime acil cvp plz ....
atatürk bulvarı çok da büyük bi yer değil.. saat biraz geç gibi ama o saatte atatürk bulvarında buluşabiliriz. ya da vazonun arkasında da buluşabiliriz. zaten fark etmez aşağıya yukarıya giderken birbirimizi görürüz.. saat 16:00 da mı yani şimdi??
edit: şehir dışına çıkacağım için katılamıyorum. şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun.
şehitler ölmez vatan bölünmez
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Bende geliyorum arkadaşlar....
Kırmızı Tvs Scooty Pep... Saat 4te Atatürk Bulvarında olurum da ya bu Atatürk Bulvarı şu yakamozun olduğu cadde mi???
Metin abi ALp abi Ufuk abiyle Barış abiye haber vermeyi unutmayın onlarda çok istiyolardı bu korteje katılmayı...
metin abi motoru göturmuşşsun yagmur yagacak diye vallah cok canımız istiyordu bu korteji olsun gün gelir bir dahakine ..... orada bana bilgi veren arkasa tesekkur ederim oralarda dolanmamdan kurtardı haber verdi saool arkadas...
Kütahya motosiklet şenliğini başlattık gerisi gelmedi . Genç motorcular destek bizden elinizi taşın altına koyun bakalım . Görüntüleri seyredin çok eğlendik . Tüm emeği geçenlere tekrar teşekkürler http://www.youtube.com/watch?v=lHv3WelGegA
Seninle herseye varım ben
Sen Benim UGUR lu yolumsun
alp şenlikteki resimlerini gördünmü sen ben özgür emre murat bonapart falan ordayız izle süleymen abi you tube ye yerleştirmiş
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)