arkadaşlar sezon kapanırken a-2 imi ve motor işini halletmeyi düşünüyorum.eğer bildiğiniz satılık gv250 veya virago varsa bana ulaşırmısınız. havalar tekrar ısınmadan bu işi halletmek istiyorum(malumunuz fiyatlar).
arkadaşlar sezon kapanırken a-2 imi ve motor işini halletmeyi düşünüyorum.eğer bildiğiniz satılık gv250 veya virago varsa bana ulaşırmısınız. havalar tekrar ısınmadan bu işi halletmek istiyorum(malumunuz fiyatlar).
beyler nerelerdesiniz alp sende yoksun bakıyom nette kış gelmedi daha hadi canlanın
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
hacı mantar yediğimden beri kendimi pek iyi hissetmiyom yok valla mantarın tadı damağımda kaldı her nyese ben hep netteyim siz yoksunuz.
Hakikatten yaaaavvvvf...
Çok boşlanmaya başladı sayfa.
Yazan kişiler hep aynı?
Neyse Kalan sağlar bizimdir...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
abi valla kalan saglar bizimdirde alp hayatındaki ilk mantarı yedi çocuk iyi degilmiş baksana hayır alp gibi birini bulamayızda ama alp korkma bende yedim aynı mantardan hem akşam bidaha topladım yine yedim ama bişi olamadı korkma kardeşim bu arada barış ve ufuk yeni motorunuz hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Yeni motorlarınız hayırlı olsun.
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
alp bu gün kampa gidiyomuyuz daga gelmek
kamp mükemmeldi.her ne kadar yagmur yagsada, çadırlar su alsada, odun kırıyoruz derken ölmeye kalksamda güzeldi......resimlerde ismailde.
Tbk. resimlere bakalım bari..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Şaka maka sezonu kapatmak üzereyiz bu sene çok fazla etkinliklere katılamasamda süper bir atmosfere sahip olduğunuzu belirtmeden geçemeyecem, seneye faalliğin tavanana vuran bir arkadaşınız daha olacak şimdiden sözünü veriyorum...
sanırsam son kamp için bizim ayarsız bana epey kızdı 2 kez çağardı ama avratlara kapılıp ben gidemedim oysa gidemedim diye ogün kızıda üzdüm anlamsız bişey oldu yani ...
alpy mantar senin gibi bi adama bişey yapamaz korkma !!!
tigercılarıda racingçi ettik güzel hoş olduda biz dilimize peleseng ettik bir kere nasıl döndürecez bilmiyorum.. arkadaşlar allah kazasız belasız tadını çıkarmak nasip etsin darısı başımıza
İLK ÖNCE TERÖRE LANET OLSUN TEKRAR
şimdide bizim kamp keyfi biliyoosunuz alple bana sezon kapatmak yok biz tatlısu motorcusu degiliz işte size keyifli bi kamp
neskafe için su ısıtıyoruz
işte kampın bombası alp ne yapıyor
yanlış anlamayın alp çadırının suyunu boşaltıyo
orman turu yaptık süper oldu
manzara
işte tatlısu motorcuları sizi hayat buralarda bakınmakla yetinmeyin katılın
acayip eğlendik her ne kadar daha kaburgam acısada iyiydi.doga sonbaharda daha da bi güzel.
bi kar yagsada karda kamp yapsak alp nası olur geçenseneki gibi senin çadıra gerçi bi çare bulmamız lazım ama
ahhh ahhhh nerde benim crosum arkadaşlar bu sıralar pek katılamıyorum size ama en yakın zamanda inşallah beraber gideriz işler cok yoğun
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
hacı bi yağmurluk takviyesi iyi olacak olmadı bi tane senin ki gibi alcagım.abi gerçekten oralar tam tadında sonbahar bütün güzelliğini serğiliyor.tek eksiğimiz sizlersiniz.inşallah bi dahakine hep beraber gideriz.
GÜZEL OLMUSSHH
HELAALLL
:bounce: CHARMING BUT UNTRUE
TAHSİN TÜRKER
kardeşim doga süper işte barlarda insan bi yere kadar eylene biliyo ama sitrese bi faydası doga hepsini yapıyo
alp en kısa zamanda sanada bi yamurluklu bi çadır yapalım kardeşim.mustafa abim çok şey kaçırdınız.kamda ama sizşerinde eksikligini biz hissettik metin abim sende bu eksiklige dahilsin bidaha ki sefere hep beraber gidiyoruz ona göre hazırlanınız
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
Haydi Kütahya MT!..
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
iyi akşamlar Metin Abi ,nasılsın?
İyi akşamlar,Metin Abi ,nasılsın?
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)