iyidir be yasmin senden deniz kızı izmir nasıl ordada bulabilcenmi bizim gibi motorcu tabi onların harleyleri vardır ama
iyidir be yasmin senden deniz kızı izmir nasıl ordada bulabilcenmi bizim gibi motorcu tabi onların harleyleri vardır ama
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
yk be ismail ben sızım üstünüze motorcu tanırmıyım hiç
Vay beee sitede yine imseler yok... Yasemin hariç
Aloooooooooooo Kütahya MT silkelen bakalım bi geç PC'nin
başına iki satır bişeyler yaz. Ruh kat, enerji ver, hadi biraz
kendini bu işe ver.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
havalar tam gezi havası pazar günü için bir program yapalım.
siz yapın arkadaşlar motorumuz yok artık olduğunda size katılırım
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
Necip abinin söylediği gibi pazar günü bir yerlere gidebiliriz. yemek yiyemeden dolaşır geliriz..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Yarın Kütahyaya geliyoruz....
Birbirimizi havuza atmaya gidiyoruz
Yoncalı kaplıcalarına gidiyoruz
yaklaşık gidiş dönüş 200 km. sabah yola çıkacağız akşam hava kararmadan geri döneceğiz katılmak isteyen arkadaşlar pazar sabahı 10:00'da kanal26 nın onünde olsunlar havalar soğumadan sezonun son havuz gezisini yapalım
Gideceğimiz havuz termal havuz oalcağı için üşüme gibi bir proglemde yaşamıyacağız
Daha sonrada hamam sefası yapacağız hem ekonomik hemde eğlenceli geçiceğini düşünüyorum
havuz+hamam giriş 1.5 ytl
milleeeet nerlerdesiniz yauv harbiden kimsecikler kalmamış ortalıkta hadin bakalım bi gün belirleyinde bi iftar yemeği bari yapalım olmuyo böyle bi oranize olalım arkadaşlar
mustafacım üzülme motorum yok diye ben seni artçı alırım aslanım
.................::hakem1::.....
şöyle bayramda kalmalı uzun bi yol güzargahı çizsekte güzel bi organize olsak ne dersiniz.?hem yeni gelen arkadaşlarla güzel bi tanışma olurrrr.
bence artık bu iş bitti ne ekibimiz kaldı nede muhabbetimiz
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
bitmez.............. sadece senin bi süreligine motosikletin yok o kadar
yav ekibe yeniler katılmadan dağıtmasaydınız
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
yok abi bee dün çok iyiydi ama motosikletler yoktu sadece
Merhaba Kütahyali arkadaslar.
Bi Almanci Kütahyali ve Motosiklet tutkunu olarak araniza alirsiniz heralde :-))
Stuttgart´tan selamlar.
hoş geldiniz. kütahya'lısınız galiba..
biz de yeni sayılırız..
pazar günü dağ falan düşünüyorsunuz herhalde. iftardan önce yetirşirsek geleyim ben de
Siz bana haber vermeden gezin bakalım
Adamlar daha benim bile görmediğim yerlerin fotolarını çekmişler.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ya-gezisi.html
hayati abi buraya gelip bize hbr vermeyen insanların resimlerini niye paylaşıma alıyosunki eger mt ci olsalardı hbr verirlerdi
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)