arkadaşlar hepinize birden cevap veriyorum BİR CİNNET HERŞEYİ HALLEDER yalnızlık lastik filan umrumda değil ama gezmek umrumda
arkadaşlar hepinize birden cevap veriyorum BİR CİNNET HERŞEYİ HALLEDER yalnızlık lastik filan umrumda değil ama gezmek umrumda
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
yavvvvf yine kimse yok ortalarda...
Hadi bi adet benden güncelllll...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
vallahi sorma abi kimsecikler yok bi organizasyon patlatalım abi?
iftar yemeği tarzı...
he dün biz her ne kadar dağa alıç toplamaya gitsek te ismaille
2007.09.20 / 09:18:51 / 4.0 / ÖRENCİK-EMET (KÜTAHYA)
Arkadaşlar deprem olmuş. Sanırım burda da hissedilmiş. Geçmiş olsun...
eee bu haftada mı orucu uykuyla kandıracağız ne dersiniz bi sonbahar kampı yapsak.patates, sogan kozlesek
kestane kebap ecele cevap......
cumartesiden gidip savhura kadar uyumasakta sabah kalkıp evlerimize gidip uykuya orda devam etsek ne dersiniz????
alp ben bu gece geri işe gidecegim sabah çıkcam zaten işten. bu arada alp muztafa motoru sattı jeep aldı yani artık dag zamanı
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
hayırlı olsun bakalım beklediğiniz jeep mi?
Amanıııııınnnnnnn... Kar yağsa da dağda sucuk ekmeğemi gitsek dedi biri...
Hadi canım.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
vayyy metin abi sen nerelerdesin abi geçmiş olsun iyi oldunmu abi
hımm akşama var mısınız gitmeye?orucu dağda açalım.
Alp,naber ya?internette öle gezinirken bi ugradım siteye.Umarım hepınız iyisinizdir.Çok selam herkese..tabiki hatırlayanlara..hımm..bu arada ben Yasemin..
yasemin çok saol iyiyim gitmişsin heralde izmire görüşemedik.ted e felan başlıyacaksuın diye duymuştum ama.
tabi ki bekleriz.isterseniz akşama yetişiriz derseniz hemen çıkarız.hem mustafa abinin yeni jeep ini kutlayacağız daha.
dağ mı sucukmu kim yavvvv
yasemin unutulmaz kız nerelerdesin sen ege rüzgarı suck ekmek yemeye gelsene gerçi sen bundansonra kar görmücen demi
Metin Abi ve İsmail ,ayıp edionuz ya.Olur mu unutmak fln,bana göre deil.Sadece Alp cevrimiçiydi ,o yüzden sadece ona gibi göründü.Ben HEPİNİZİ ÇOOK ÖZLEDİMM..İlk fırsatta gelcem zaten ,İsmail ,hazırla sucuk ekmekleri.Diploma almaya geldiğimde inş görüşürüz.
slm..ismail..nbr nasıl gidio hayat?
yasemin sende herkeze tek tek selam yapıyon kırılıyoz valla ayıp değilmi utanmaz
Sinirlenmeyin,Mustafa Bey sizede veririz selamımızı..
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)