tabiki kardeşim buraya yazarız ama ramazan geldi malum muhtemelen bi iftar olabilir mesela domaniçte bi iftara ne dersiniz millet benden bi fikir fikri gelenlerin düşüncelerini bekliyoruz alp mudanya olamaz kardeşim ben gelemem
tabiki kardeşim buraya yazarız ama ramazan geldi malum muhtemelen bi iftar olabilir mesela domaniçte bi iftara ne dersiniz millet benden bi fikir fikri gelenlerin düşüncelerini bekliyoruz alp mudanya olamaz kardeşim ben gelemem
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
ben mudanya ya da varım domanicede varım heryere gelirim
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
Yalamcı Sımtıfa Hani evlilikle ilgili yazmıştın buraya...
Kütahya da yimpaş ın oradakai trenyolu geçidinde kaza olmuş.Tren motosikletliye çarpmış dediler. Tam ayrıntılı haber alamadım ama bilgisi olan var mı acaba. Umarım bizden bir arkadaş değildir.
Kazayla ilgili bilgim yok.. dilerim kötü birşey yoktur..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
kaza avhim inşallah bişey yok tur her yol bana ankara
Ankara mı Domaniç mi şimdi karıştırdım ben yine
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
yer zaman kısıtlaması yok abi rüzgar ne taraftan eserse oraya gidelim abi hem seferi oluruz.oruçtanda firar ederiz yarabbim nefes alıp verdikçe azımdan duman çıkıyo çoook susadım....
... ... ... ...
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Bir doktor derse ki tutma...sende tutmazsın seferi olman şart değil Alp.
Gel anlaşalım bende o yetki var biliyon.Ama herşey karşılıklı.KT yi bir tur verirsen olur
Sevgili mtk Kütahya da da aradığın her çeşit mont var.Aksine deri olanını pek buralarda bulamazsın.Çeşit olarak en fazla Arzum motosiklette var.
Arzum motor nereden acaba? sanayide motorcuların sırasında mı??
abi onay tam yetkili yerden diyosun yani bu iş iyiymiş.
Arkadaşlar hepinize günaydın...
O hayati abi yetki sendeymiş heeee Süper yaaaaa...
Bende isterem
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
yaaa ben baktım da arkadaşlar sizde hareket olmayacak oyüzden allah nasip ederse salı günü ben bir tura cıkacağım kısaca sizle paylaşayım kuşadası ,didim,milas,bodrum,marmaris,datca,köyceğiz,o rtaca,dalaman,fethiye,antalya ve kütahya yani motorla sahil turu olacak gelemk isteyenleri beklerim
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
abi oraların şimdi tam kafa dinlenecek mevsimidir.iyi bi tatil olur.
abi lastikler için köpükler oluyo lastik patlamasına birebir uzun yolda tavsiye edilir...
selam millet nasılsınız yeni gelenler hoşgeldiniz
sımtıfacım hayırlı yolculuklar sana yanlız bu zamanlarda kimsecikler yoktur orda olum sende yanlız gidiyon canın sıkılmasın
.................::hakem1::.....
mustafa abi siz biyere gidemezsiniz.
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)