evet hayati abi senin için öle resimlerle idare et biz geziyoruz.mrock kardeşim hoş geldin aramıza
evet hayati abi senin için öle resimlerle idare et biz geziyoruz.mrock kardeşim hoş geldin aramıza
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
oh valla bugün herkes motoruna atladı gitti ya motor olmayınca insan kendini boşlukta hissediyor.
iyiki bugün ertemci abinin motorunu sormuşum (ismini hatırlayamadım ) metin abiylede tanışmış oldum neyse şimdilik motorsuzda olsam aranıza katılmak çok güzel bir duygu inşallah yakında bende edineceğim.
pikap olayını okudum üzüldüm ya bu şöförler hep böyle sanki motorlular trafiğe çıkmasın istiyorlar kardeşim onlarında hakkı var ne böyle otomobillilerin motor düşmanlığı hep görmezden geliyorlar
halil kardeş hoşgeldin armıza önemliolan bizim için dostluk muhabbet.
merhaba.
ilk mesajımı forumu bulduğum ikinci güm yazıyorum. ben de kütahyadayım..
kanuni cheetah var ben de 125cc'lik.. daha yeni sayılır: temmuz da aldık. çok fazla şehir dışı yapamadım; şehir içinde de çok kullanamıyorum; ehliyete gün sayıyorum sonra ben de katılabilirim kabul ederseniz..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
ooo bizim forum gelişiyo hoş geldin mtk herzaman aramızda görmek isteriz
Evet arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. Hepinizi aramızda görmekten mutlu oluruz.
hadi bakalım havalarda soğumaya başlıyor canlandıralım biraz sayfayı.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
En yakın geziye katılmak isterim sayfayı canlandırmaya gelince ben de buralardayım.. istediğiniz gibi sohbet ederiz..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
evet önemli olan dostluk haklısın gördüğüm kadarıyla oda bu sitede var iyiki bu siteyi bulmuşum daha doğrusu eşim buldu allah razı olsun ondan
Yeni gelen arkadaşlar,aramıza hoş geldiniz.
Kalıcı olmanız dileklerimle...
hoş bulduk.. motor gezilerinde bukuşmak üzere..
arkadaşlar burada yeni olduğumuz için formu baştan okumaya çalışıp(zor oluo ama :D ) organizasyonlarınız hakkında ve buluşma yerleriniz ve takıldığınız mekanları öğrenmeye çalışıyoruz.herşey kalıcı olmak için
bi pazarı daha es geçtikkkk
Kütahya mt nerelerdesiniz???
Kütahya MT reklam yapıyor,soğuktan...
Bırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
karizma gitti be!
selam mtk ben eskişehirden yazıyorum.nede olsa bir zamanlar size bağlı yaşıyorduk.eski toprak.tadında kütahya.hemen sadede geliyim yamaha xt 600 motorum var satılıktır.haberiniz ola.belki bi ilgilenen cıkar.
arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz gezilerimizede bekleriz bu arada alp bu hafta mudanya ya gidiyormuyuz 1 hafta cadırlarla beraber ve artcııııı
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
tekrar hoş bulduk..
abi konuşalım kaç günlük gideceğiz cumartesiden felan çıksak olur mu abi?
günaydın beyler mustafa abi tam bizim yol havalarımız başladı hadi biraz yol yapalım serince şöyle biliyon abi ben böle zevk alıyom.
valla doğru ismail sıcakta motora binmek eziyet oluyoooo en güzeli soğuk hava tam bizim işimiz bu pazar bi organizasyon yapalım
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
Acaba ne tür bir organizasyon/gezi düşünüyorsunuz?? uzak-yakın?? günübirlik-çokgünlük?? buradan ilan edin lütfen.. ben de gelmek isterim..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)