abi allah dedirtiyo heralde inşallah ama bi ara motorundan sonra şöyle bi 250 lilik veya 350 lilik motordan sonra geçiş yapabilirim heralde abi.
abi allah dedirtiyo heralde inşallah ama bi ara motorundan sonra şöyle bi 250 lilik veya 350 lilik motordan sonra geçiş yapabilirim heralde abi.
Saol Hayati abi... İşte şöyle bi kenar turu yaptım
Alanya'dan Bobrum'a kadar. Sabit değildim bu sefer
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
yav ne olmuş bizim nete hep aynı kişiler olmaz valla böyle ben gidip artcılar filan edineyimde ortalık neşelensin biraz
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
alp en dogrusunu yaparsın sen ve bana birden 650lik makina fazla gelebilir bize. mustafa abi kadro eksik yoklama tamandegilde ondan hem artcı durumu biraz sakat degilmi ????
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
biz büyük cc li motor edinirsek duvardan spatula ile kazırlar heralde bizi
ha şu ne kadar yapıyodu bi kadranı çeviri vereyim derken.
Aman arkıdeşler yapmayın kendinize hakim olun, avcı olun, avukat olun...
İlk başta kendinize bi fren taktırın. Bak bende fren var hemde en ABS lisinden.
Eğitim şart!!! Hayati abi ben kendi adıma söyliyeyim Bursa'ya gelemem.
Hadi bakalım biraz siteye yoğunlaşın artıkın şöle değişik kişileride aramızda
görelim.
Okyanus43
alp bence tarz olarak aynı fakat büyük makina olursa cok iyi olur ben kafayı 75o lik shodowa taktım daha iyi olacak allah nasip ederse (honda hayat onda) ağır makina
bu arada bu hafta sonu ne yapacaktık
abi bu hafta ben sabah saat 08:00 da çıkcam işten yani her yere gelebilirim sanırım.biraz yol yapalım.alp kesinlikle haklısın büyük makina bize gelmez kardeşim.mustafa abi yeni arkadaşlardanda öneri alalım bakalım ruh varmı hadi beyler bekliyoruz pazar günü için fikirlerinizi
motoru bi satmayı başarsam hafiften tıkırdıyacagım ama makina biraz zor satılacak heralde.her neyse cumartesi yokum pazara inşallah yetişirim.
alp sensiz olmaz ne yap et yetiş bu arada nerede olacaksın ki hafta sonu yol var ismail yeni arkadaşlar ruh varmı bilmem ama kendileri ortada yok
sınavım var abi cumartesi gidip geleceğim pazara buradayım
valla alp yetiş kardeşim bak bizim kadro tamam ama anladıgım kadarıyla yeni arkadaşlarda motosiklet ruhu yok
ismail çoook geçmiş olsun geçen gün yanına ugradım ama seni bulamadım. bakalım gelenler yine var caddeler felan(ardından malum hareket)inşallah yeni organizasyonlarla daha da kalabalık olacagız.....
Hadi bakalım yine kimse yok arkadaşlar, hep aynı kişilerle devam ediyoruz
foruma.
Okyanus43
arkadaşlar bu hafta ki planı ben söyleyeyim bari kimsenin kımıldayacağı yok pazar saat 9 okyanus önünde toplanalım ve domanic festivaline gidelim başbakanımız bile geliyormuş sanırım güzel bi şenlik olur reklamlarını karavan markettin üzerinde göre bilirsiniz oylamaya sunulmuştur
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)