vay zeki aslanım seni aramızda görecekmiyiz uzun zaman oldu hadi hayırlısı arkadaşlar zekinin yazdığı programa uyuyoruz
vay zeki aslanım seni aramızda görecekmiyiz uzun zaman oldu hadi hayırlısı arkadaşlar zekinin yazdığı programa uyuyoruz
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
Ben seçim gününü hesap etmemişim ya.Alın bak yine bi bahane buldum geziye gelmemek için Aslında o gün benim için gerçekten önemli Türkiyemizin kaderinin, dönüm noktası böyle bir günde ben gezide yemin ediyorum rahat edemem.
Bayilerde kapalı olacağından;önceden alınan finduk,fistuk,%45 Volüm 70cc.Su katınca beyazlayan şeydenve TV benim vazgeçilmezim olacaktır o gün... Artık neticeler açıklandıkçaböylemi olurum yoksaböyle mi olurum bilemem.Ya daböyle de olma riski var.Hayırlısı bakalım...
abi çoğunluk ne derse uyarızzz...hadi kütahya mt ateş çıkarmaya
arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun hepinizin o zaman pazar günü oyunu kullanıp vatandaşlık görevini yerine getiren arkadaşlar hemen soluğu okyanus 2 önünde alıyo ordanda yelkenler foraa hakkaten yauv bende özledim şöyle hep berabar gezmeyi bee
eh be hayati abi sana hiç bişey demiyorum abi...............................
.................::hakem1::.....
Benden programa ok. Ben varım ve hep buradayım.
Şimdiden karnım acıktı yavvvvf...
Hadi arkadaşlar bizimle gezmek isteyen herkes
buluşma yerinde ve buluşma saatinde bize
katılabilir... Hadi bakalım herkesi bekliyoruz...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
mustafa abi pürmüzle tüpü getireyim mi malum kurufasulye yiyeceğiz...
evet beyler son çağrı artık hayden toplanın gidem galiii
hayati abi den ses yok hala
ondan sonra bi arkadaşı daha aradım az önce gelemiyceni bildirdi geçerli bi mazerette sunmadı ama neyse
yapcak bişey yok kalan sağlar bizim şşş uyuyup kalman erkenden kalkın vatandaşlık görevinizi yerine getirin sonra dooğru buluşma noktasına gelin temammı
pürmüzmüüü heheheeeee ulen alp ulen alp
.................::hakem1::.....
beyler ben varım nafiz abi hoşgeldin seni de bekliyoruz mutlaka. hayati abi şimdi bize seçim ayagı falan yapma sen zaten gelmiyecektinki sen ne zaman geldin ki eskişehir dışında bi yere sen seçimi izle abi biz stresimizi atmaya gidiyoz sen evde stres yap bu arada alp harikasın koçum tüple pürmüz olmalı tabi mutlaka.
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
tüm Kütahya MT ye sevgi ve saygılar
bir gün inşallah che kip gelicez ...
sen anladın onu hayati abim....
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ye-gittik.html
+ 25 Adet karakter,ıra,seciye,huy...
abi teşekkürler resimler icin cok keyifli bir gezi gecirdik cokkk özlemişim
Abovvvvvvv gezi ne güzel olmuş demi. Hadi bakam gezi yazılarına...
Okyanus43
neden kimse yok ki burada
her hangi bir ğün motorumla gezerken aşk başladı ve zınk diye durdum
Shot at 2007-07-24
ve birbirimizi çok sevdik ve evlenmeye karar verdik ama bu ilişki biraz beni kuruttu onuda biraz şişmanlaştırdı.
Shot at 2007-07-24
ama herşey yolunda idi ta kiii nikah memuruna evet diyene kadar ne bileyim kadınları bu sözün canavara dönüştürdüğünü.bun un adı da mutlu evlilikmiş???
Shot at 2007-07-24
ve bir hata daha bi çocugumuz oldu ama kime benzedi bilemiyorum?????
Shot at 2007-07-24
aman allahım oda ne bu bir kabusmuş heralde kıçım açıkta kalmış olmalııııı....
Alp saol ya sabah sabah iyi gitti.Koptum yine ya..
nasıl forum u kıpraştırayim dedim abi...
alp valla iyi olmuş ve senin adına sevindim iyiki kıcın acıkta kalıp kabus görmüşsün gercek olsaydı halin ne olurdu
valla alp sen bi film adamsın
Bomba patlattın yine
Okyanus43
vay yine sitede kimse yok ne olacak bu halimiz
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)