arkadaşım hoşgeldin.....
beyler nerelerdesiniz......
ve mutlu son motorumu aldııııım.
arkadaşım hoşgeldin.....
beyler nerelerdesiniz......
ve mutlu son motorumu aldııııım.
hoşgeldiniz bide kendinizi kısaca bi tanıtırsanız pek güzel olacak kanımca
.................::hakem1::.....
Ohho koca bi cumartesi-pazar geçmiş hiç mesaj yok.Bitmiş oolum bu topic.
Neyaparsınız,ne edersiniz,nerelerdesiniz yaw?
abi kimseler yokkkk sıcaklar başlayınca millet motorları bıraktı.
Arkadaşlar Hepinize Mutlu Bir Hafta Diliyorum...
Hadi artık motorları alıp bi organize oluverem
Silkinin uyanın bi toplanalım.
Acayip ara verdik.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
hoşgeldin aramıza hayati abi hafta sonu program olsada sen zaten gelmiyorsunki bizimle ama bu hafta sonu muhakkkak bi gezimiz olacak bekleriz arkadaşlar ona göre kendinizi ayarlayın ben şimdi bi fikir öne süreceğim ok derseniz gidelim bursa yolunda kuru fasulye uyarmı
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
uyar uyar abi hem motorun rodajını yapmış olurum.
abi beni kısa yollar kesmiyo artık bursa bana uyar sanırsam özgürede uyar hadi yol yapalım beyler
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır sizleri hep okuyorum. ismim Necip UĞUREL. ne iş yaparım derseniz motorsiklet satış, motor aksesuarları satış vs. TATA bayii. Tiren garı karşısı. her türlü ihtiyacınızda yardımcı olmaya çalışırım. bundan sonraki gezilere elimden geldiğince gelmeye çalışacağım.
görüşmek üzere.
hoşgeldiniz.....gezilerimize bekleriz...
Hoşgeldin Necip.TVS Apache getirmiyormusunuz daha?
necip hoşgeldin bende mustafa senin yıkama makinasının servisi bu hafta bursa gezimiz olacak bekleriz hayati abi sen ????
haden tam kadro olabilecekmiyiz bakalım.....
merhaba arkadaslar
İsmim AKIN.
S.L.İ de memurum.
motorda daha acemiyim, hatta cömez bilem sayilirim. neyse insallah ilerde tanisiriz
bu arada hayati bey ben daha yeni kayit oldum sinav 25 agustosta. henuz polislerden kacmakla mesgulum yani
GERÇEK DOSTLAR YILDIZLARA BENZER.... KARANLIK ÇÖKTÜĞÜNDE İLK ONLAR GÖZÜKÜRLER....
merhaba arkadaşlar ben nafiz elifoğlu hemen hemen çoğunuzu tanıyorum.net ısrar üzerine dükkandan eve taşıdım.çok güzel bir sohbet ortamınız var özgürün karadeniz maceralarını merakla takip ediyorum.bu hafta koca yayla domaniç üstü kuru göveç ve balık yedik harika bir manzara çimenler bile hala yeşil eğer bu pazar bi yere gidilecekse bende varım
nafiz abi o gittiğiniz yere gitmeyi düşünüyoruz gelecek olan tüm arkadaşları bekleriz pazar günü oyumuzu erken kullanıp saat 10 gibi buluşup 11 de yola cıkalım diyoruz
ok ben geliyorum pazar günü seçim nedeniyle tekel bayiler kapalı olacakmış herkes oyunu erkenden kullansın 10:30 okyanus-2 (ATATÜRK bulvarı) önünde toplanalım 11 de yola çıkılsın o zaman hadin bakam
.................::hakem1::.....
hayati abi pache şu anda yok daha fakat yakın zmanda belki gelebilir. merhaba mustafa abi. şimdiden bişey söyleyemem am inş. gelmeye çalışıcam.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)