bu hafta sonu ( saat 12 yi geçti ) ortak bi noktada buluşalım mesala ılıcada eskişehirde gezmek kesmedi bizi bu hafta hayati abi bizim vipercan'la irtibatı kurda yapalım bir organizasyon
doktorcum iyki söylemedin haa allahtan hipokrat yeminin var benimde psikopat yeminim var hatırlatiym
bu arada bi hafta sonu yoktuk adamlar hemen patlatmış mangalı neyse bu hafta sonu çıkarırız acısını
alpaslancım merak etme kar bile yağsa takarım çivili lastikleri her yere giderim ben
aslında gelmeyide pek istemiyorum küthya ya ama kuzen evlendi balayına gitti 750 lik shadov burda bende değirmendere sahilindeturlayıp duruyom kaçırıp gelsemmi diyom ama valla sizler olmasanız gelmemde hepinizi çok ösledim yauv
neyse bu gece biniyom trene yarın sabah ordayım
metin abeeeeee varıyom varıyoom
len sımtıfa
ibo sana hala küsüm abdülhamitin torunu olsan küstüüüüm küstüüüüm
neyse herkese selamlar grşmek üzere
doktorcuğum bu hafta yapıyomusun bişeyler valla önder olarak guruba sanki sahip cıkmıyorsun zaten gerci sen bizi yolda bile burakıyorsun ama (türkü söylüyorsun).ehbe hayati abi artık guruba bi hareket lazım leee zeki ile metin şovmenler kadirrrrrrr lik oldunuz ibooo sende kendine dikkat et biliyorum ki artık sen fazla yemek yemiyorsun 2 dilim ekmeği azaltmışın isooo bakbi cros derim
oolum zeki küsülürmü len bana hiç bi art niyetim yokken sucuklar güzel di ama kardeşler, tamam zeki bana pişmaniye getir barışalım. valla............
ok o zaman yol projelerinizi bekliyorum şöyle uzun bi yol olsun da motorlarımıza iyice bi doyalım her gün motor üstünde ol samda
kütahya mt yarın sıcak bir çayınız olurmu orda çay molası vercem simavdan selamlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
MT-Kütahya DİKKATTüm Türkiye yi ufacık motoruyla ama mangal gibi yüreğiyle dolaşan Ümmet perkitan yarın şehrimize Simav dan teşrif edecektir.
Ben yarın seyitömer de görevliyim.karşılayabilecek ve bu mesajı okuyan arkadaşlar Ümmet abinin sıcacık bir Kütahya çayı talebi var. bu gece Onu ağarlayabileceğiniz yeri buradan belirtirseniz çok makbule geçecektir.Sanırım siteden bizim yanıtlarımıza bu gece göz gezdirecektir.Şimdiden hoşgeldin ÜMMET PERKİTAN
Ümmet Perkitan, şimdiden bizden de hoşgeldin.
Yarın Kütahya'ya geldiğiniz zaman size Zeki arkadaşımız
ev sahipliği yapacaktır. Diğer arkadaşlarımızdan da fırsat
bulanlar size sıcak çayınızda eşlik edeceklerdir. Geleceğiniz
saati bildirirseniz seviniriz. 0 505 491 93 55 den Zeki
arkadaşımıza ulaşabilirsiniz.
Kütahya-MT'den başka katılabilecek olan arkadaşlar
aynı numaradan Zeki arkadaşımıza ulaşabilirler.
Şimdiden hayırlı yolculuklar.
İmza
Zeki-Metin-Mustafa-İbrahim-İsmail ve Ord.Prof.Doç.Dr.Hayati...
ve tüm arkadaşlar adına...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Zeki,Ümmet abi den bi haber varmı?Eğer buluşabilirseniz,buluşma saatini bana da bildirirseniz çok sevinirim.Uygun olursa ben de geleceğim.Her halukarda bolca resim çekebilirseniz iyi olur...Görüşmek üzere.
ümmet abi şimdiden hoşgeldin haberini bekliyoruz.
valla arkadaşlar ümmet abiden ses çıkmadı bekledim ama aramadı neyse napalım nasip değilmiş görüşemedik.
arkadaşlar simavdan çiktım kütahyaya kadar internete giremedim eskişehir mt den volkan ve bbday 2 kere telefon etti onlara yetişmek zorundaydım bu aksilikten dolayı başta hayati olmak üzere hepinizden ayrı ayrı özür dilerim oysa sizlerle tanışmayı çok artzu ederdim.hayatinin misafiri nekadar sevdiğini çok iyi biliyorum.emin olun eskişehir mt sizleri aratmıyor hepsi ayrı bir değer hepinize saygılar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
eyvallah ümmet abi bütün gün gözüm telefonda bekledim arıycan diye ama napalım canın sağolsun herzaman bekleriz eskişehir mt bizim komşu ve kardeş ilimiz zaten seni en iyi şekilde ağırladıklarından şüpemiz yok iyi yolculuklar
yok abi yok ben terkedecem bu memleketi bu memlekette motürcülük falan olmaz yauv eylül başı kış geldi bee ne bu beee töbe töbe zaten lastikler çin malı gayıp duruyo a.g.d olcaz (gerçi dokturun eline koz veriyoz ama olsun seneye metzeler leri takınca görürüm ben onu ) ben gidiyom abi antalyaya yerleşiyom 8 ay motür binerim anasını satiym sonra bir iki rus arkadaş edinirim rusyadan motor ticareti falanda yaparım oooh motorlarla dolu bi hayat nasıl ama aaah ah bu hayallerde olmasa insan yaşayamayacak beeee.........
hiç üzülme zekicim.benim motorunda adı japon ama lastikler ÇİNtonik.o yüzden ben de tırsıyom valla bu yağışlarda çıkmaya.ilk fırsatta bende değiştirecem lastikleri.3 gündür depresyona girdim ya motora binemiyom diye.haftasonu inşallah iyi olurda şenleniriz biraz.hava durumunu takipteyim.
yok abi çin lastikle hızlı ve öfkelide ki gibi oluyo bi sağa bi sola pazartesiden beri motor kullanmayı bıraktım iyice iş jet siki tarzına döndü motor her hava koşulunda zevkli
yauv orası öylede alpaslancım sen genede dikkat et aman üzme sonra bizleri kardeşim hadi bakiim sağdan yavaş yavaş
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)