kırkaya araba ile degil motorla gitmek daha zevkli olur diye düşünüyorum. süleymen abim ben ismail gel abi alalım artık sanada motoru alalım abi bak etme sana bi shadow yakışır abi
kırkaya araba ile degil motorla gitmek daha zevkli olur diye düşünüyorum. süleymen abim ben ismail gel abi alalım artık sanada motoru alalım abi bak etme sana bi shadow yakışır abi
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
üleeeeennnnn ı com back ülenn geri döndüm habarınız ola nerlerdesiniz oluuum
kimse yok ortalıkta festivaldasınız demiii eyi bakam bende cuma gecesi geldim cumartesi iğrenç bi sınava girdim pazar işbaşı :( bu sene çok istiyodum emoka gitmeyi ama nasip değilmiş napalım hayırlısı olsun
gecikmeli olarak mesajlara geçeyim
alpcim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
hayati abi geçmiş olsun abi onu bende denediydim bi giderken motordan inmeyi ama durunca inmek daha iyi abi bu arada oldun abi artık tamam motorcusun yanlız bide motor alırsan tam olacak
.................::hakem1::.....
Bizim Altımızdaki velespit mi yaf
Ben bi daa deneyecem.İlkinden bişi anlamadım.
gelemiyen çok şey kaçırdı diyeyim ve bir iki denedğim test motorunun resmini koyeyim.aslında motoru aldıktan sonra geri vermek hiç içimden gelmedi ama ......
gsr 600...202 gördüm ve hala yaşıyorum bu arada 4den 5 e geçerken bunun önü kalkıyomuş
moto parkın bi kısmı, BMW leri bedava dağıtmışlar heralde çok fazla vardı da
bu da v-strom nasıl bi tork varsa direksiyonu tutmakta dahi zorlanıyosun gazı açınca
bu arada cuma gecesi cahit berkay mogollar va emre karaca (cem karacanın oğlu)vardı cumarteside kurtalan ekspres
yaaa emok işte inan arkadaşlar grup olarak gidebilseydik daha cok sevinecektim ama olmadı seneye inşallah diyorum ama tabiki siz yoksunuz diye eğlenmedik sanmayın cooookkkkk süper bi organizasyondu sanki bir hafta tatile cıkmış gibiydim anlatılmıyor bunu yaşamak lazımdı sizin adınıza üzgünüm seneye görün beni orlarda bütün kupaları toplayacağım
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
bu senekindekini hep kütahyalılar topladı seneye bizde katılırsak millete kupa kalmıyacak heralde öbür seneyede kütahyalıları almazlar heralde.......
abi bu arada elindeki resimleri eklesene
bora bişey değil cumartesi felan hiç gözükmedin?
arkadaşlar biradan sanırımsam galiba karadeniz seyahatine başlıyoruz her tabelanın resdmini çeklip size göndereeceğiz kafanızı yormayın sşz :D:D:D:D:
sevgili arkadaşlarım hayallerim gerçekleşiyor ben ve özgür (fırfır) yola çıkıyoruz karadeniz turuna size münkün oldugunca yazıcaz artık siz onlarla idare edin esen kalın efenim
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
beyler yolunuz açık olsun aman kendinize çoooooooooooooook dikkat edin.
NEEE karadenizmi gezimi nasıl kim vay bee ulen biz bakkala bile gidemiyoz artık motorla adamlar karadeniz yapıyo helal size gençler yolunuz açık olsun hayırlı yolculuklar aman dikkatli olun
yok arkadaşlar yauv yoğun iş temposu motorcuyu bozuyo yauv özledim valla şöyle bi tam kadro gezmeyi
.................::hakem1::.....
evet zeki seni aramızda görmek isteriz arkadaşlar yolunuz acık olsun tekeriniz düz bassın bizi haberdar edin emi
İsmail ve Özgür yolunuz açık olsun.Sağlıcakla gidin gelin.Bizi haberdar etmeyi ihmal etmeyin...
sımtıfanın tükkanının önünde yolculuğa hazır bir motosiklet HAREKET ZAMANIIIIIIII brummm brumbrumbrum
İlk gördüğümüz levha
adapazarı tabelasını ya birileri çaldı tencere yapmak için yada biz çok hızlı geçtiğk görmedik yuhahahaha
burası karadenize ilk çıkışımız. ayrıca kamp yerimiz
neyse arakadaşlar yol bizi bekler daha yemek yiyeceğiz resimlere kaldığımız yerden devam ederiz oki doki darılmaca yok ismailin çooook ama çok selamı var herkese tüm siteye
göremedimde ondan sorayım dedim cumartesi akşamı felan çok güzeldi.
arkadaşlar inanın şu bi gercek sizi kıskanarak resimlere bakıyorum ama inanın siz ne kadar heyecan duyup zevk alıyorsanız bende sizinle birlikte yaşıyorum sizleri cok seviyorum kendinize iyi bakın sağlıcakla dönün ve resimleri aksatmayın bekliyoruz
zaten telefonu bana kızıp kapatacaklar heralde neredesiniz diye sürekli arıyorum beyler gönlümüz sizinle aman diikkat edin
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)