çok teşekkür ederim herkese
alp iyiki doğdun allah ömür boyu mutluluklar versin
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
İyiki doğdun Alpim nice mutlu yıllara Allah uzun ve huzurlu bir ömür ihsan eylesin...
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
herkese dogum günü tebrikleri için teşekkür ederim.buarada ben perşembeden gitsemde sizin çadırlarıda götürüpte güzel bi yer ayarlasam nasıl olur?
Alpaslan Yoksa KT nin açılımı Kamyon Traktör mü?
abi her yola yüke geliyor olabilir??????
nede olsa çin kalitesi işte
Arkadaşlar, EMOK için son durum nedir? Kaç kişi geliyosunuz? Günübirlik gelenler var mı? Kaç çadır kuracaksınız ? Hangi gün? vs vs
emok icin 7 veya 8 kişiyiz tüm ekip işlerini ayarlarsa herkez cadırı kuracak ama tek direk olmasın lütfen bu arada sevindirici bi haber vereyim artık KURTULDUK nedenmi özgürden motorun parcaları gelmiş bugün yarın artık motoru gelir inşallah hayırlısıyla bu benim icin sevindirici bi haberdi özgürü işten alıyordum evde ac karnını doyuruyordum birde bu yetmez gibi sabahları işe burakıyordum ohh beee artık kabus bitti
abi vallahi bu yazılanları siteye ilk defa giren biri okusa bunlar iyice olayı aşmış derler heralde bu arada hayırlı olsun diyeyim abi
abi kamp yeri L şeklinde kuruluyo bi taraf güzel oluyoda öbür taraf wc nin arkasına geliyo sanırsam gecenin beşinde kimse gök gürültüsü ile uyanmak istemez organizeyi hemen yapayim
abi benim işler biraz problemli kısacası ben ya cumartesi 16:00 dan sonra yada pazar sabah katılabilcem bilmiyom ne olacak işle ilgili bi problem
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
hadi bakalım şu emok işinide başarıyla tamamlarız inşaallah cok sabırsızlandım bu arada artcı arıyorum yeni versiyon haberiniz olsun özgür arkadaşımdan fayda yok ben kendi başımın caresine bakacağım bir iki tane talep var ama beni acmadı isteyen varsa yönlendirebilirim
İsterüüük.
Hemende atladım yaw.Nasıl yani ne cins(iyette) artçı?
İsmail Pazar Günü birşey kalmıyo... toplanıp yola çıkıyor millet...
Alp tuvalete uzak yer yok mu???
Oralardan bir yer ayarlasak...
Mümkün değil mi???
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
bu ğün gidiyorum abi en güzel göl manzaralı yeri ayarlıyayim
aman dikkat akşamları biraz soguk oluyo mutlaka bi hırka veya polar şart
tişört e pek gerek kalmıyor bayanlar hariç çogu kişi üstsüz geziyo.
metin abi biz çıplak gezersek onlardamı çıplak gezecek diyon yani
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
olabilir bence sakıncası yok...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Merhabalar , Kırkaya arabayla gidiyorum eşyalarınız varsa atabilirsiniz . Yolcu içinde yerim var tel 2249392
Seninle herseye varım ben
Sen Benim UGUR lu yolumsun
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)