http://www.motosiklet.net/forum/gezi...acamagi-p.html
Volkan'ın Kütahya turu ve bizler...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...acamagi-p.html
Volkan'ın Kütahya turu ve bizler...
abi nasıl ama bizim bütün grupta camda
Dün akşam kaza yaptım arkadaşlar.Bu işi kaptım artık.Motosiklet kazalarının çekimlerinde dublörlük yapacam bundan sonra.Arkadan gelen Mustafa ne yazıkki kameraya kaset koymayı unutmuş.Boşu boşuna düştük bu seferlik.Detaylı anlatımı ondan alırsınız.Taziye,tebrik bölümünde Başlık attımdı.Türkiyenin heryerinden gelen mesajların arasında sizleri göremedim.
abi tekrar gecmiş olsun allah birdaha yaşatması ama neyse ki ufak ve yumuşak bi düşüştü sen baya oldun abi artık
bu arada fır fırı gören oldumu yaaa telede bakmıyoo nerede ki bilen varmı aman fırfır lütfen bizi üzme
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
Dur Hayati abi daha yeni kalktık ve internete yeni girdik...
Çok geçmiş olsun, önemli bişey olmaması bizi sevindirdi...
Aman Dikkat!!!
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Beyler nerelerdesiniz?Özgür'den bi haber varmı?
hayati abi cok geçmiş olsun (abi sen düşmezdinde motor kalite ya ondan olmuş tur)
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Yanlış anladınız herhalde aslında ben düşmedimde hareket halindeki motordan inme tekniği geliştiriyordum.
Sıkıysa sizde denersiniz.
kütahya mt artık üc dört kişinin eline kaldı kimse yok valla nette ortamda ne oluyoruz böyle esen kalın efenmm
Tarih:28.06.2007
Buluşma Saati: 15:00
Hareket Saati: 15:30
Buluşma Yeri: Atatürk Bulvarı Şeker Lokali Önü
Güzergah 1: Kütahya-Eskişehir,Eskişehir-Seyitgazi,Seyitgazi-Büyükyayla,Büyükyayla-Kırka Şenlik Alanı
Güzergah 2:Kütahya-Afyon Yolu Değirmenözü Kavşağından Dönüş
Toplam Yol: 160 Km Gidiş
Hız: Yerine göre 70-100km/h arası
Yol Durumu: Asfalt - Yer yer stabilize olabilir
Konaklama Durumu:Bütün Emok Festivallerinde olduğu gibi çadır.Festival alanında her sene olduğu gibi gezici yiyecek,içiecek araçları,yöreye özgü yemeklerin yapılacağı çadırlar,Seyitgazi Belediyesi tarafından hazırlanan WC,duş ve diğer ihtiyaçları karşılamak üzere hazırlanmış kabinler bulunacaktır.
Konaklama Süresi:3 Gece
Program:
PERŞEMBE
15:00 Sallanan Toplar
16:00 Yavaş Gitme
18:00 Marka kokteyli
21:00 Moto Sinema
CUMA
11:00 Fotomoto
13:00 Coğrafya Rallisi
15:00 Yavaş Gitme
16:00 Sallanan Toplar
18:00 Marka Kokteyli
21:00 Cahit Berkay & Moğollar Konser
23:00 Delikanlı Motorcu Yarışı (Gece Etabı - MOGAZ barbekü partisi)
CUMARTESİ
11:00 Seyitgazi Atatürk Anıtına Çelenk koyma
11;30 Köy Okulu çocuklarının festival alanında karşılanması
12:00 Delikanlı Motorcu Yarışı Kısım-2 (Navigasyon Etabı)
12:20 Suzuki AN 125 CUP (TRT-1'de Canlı Yayın)
15:00 Yavaş Gitme
16:00 Sallanan Toplar
17.00 Katılımcı guruplar arasında oyunlar
19.00 Number One FM Canlı Performans
20.00 Ödül Töreni
21:00 Kurtalan Ekspres Konseri
İşi olupta 3 gece katılamayacak arkadaşlar için 2 grup oluşturalım.İşi olmayanlar yani 1.grup yukarıdaki programa uysun.2.grup cuma akşam 20.00 gibi yola çıksın.
Evet arkadaşlar katılım listesini ve önerilerinizi bekliyorum....
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
arkadaşlar nedir ne deyildir diyebaktım mustafaeser kardeşim sende dert yanmışsın kimse yok kimse yok zaten bütün gün beraberiz hatta geceleri daha yer yer sende kalıyorum bi aynı yatağa girmediğimiz kaldı bide online olarak dayanamam bünyem kaldırmaz yeterrrrrrr... zaten motorum yokkkkk :( eüer o motor haftaya cuma elimde olmasın...... bırakacam göndermesinnnn başka motor alacammmmmmm kafaya koydum cinnet geçiriyorum stresliyim içeride kız kardeşimi istemeye gelenler varda :D:D:D hadi bakam
esen kalınız efem
yaaa bu kim yaaa sen kimsin lennn cık cık dışarı hem gancıksın hem motorun yok bunlarda yetmezmiş gibi birde uzaylıları cıkarttın başımıza yani bilmiyen arkadaşlar icin söylüyorum gülay ve özgür cumartesi gece ufoo gördüler evet evet yanlış okumadınız ufoo gördüler yaa arkadaşlar özgür motorsuzluktan kafayıda yedi üstüne gitmeyelim ben acıyorum şahsen birde bunlar yetmez gibi kız kardeşini istediler elinden bişey gelmedi verdi kızı nasıl kıydın len kardeşine bugün gelde özgür biraz benim motora binde rahatla bu kadar yük sana fazla kıyamam sana neyse arkadaşlar bu konuyu ben kapatıyorum bilmeniz gereken ler şimdilik bu kadar bu hafta sonu bildiğiniz gibi emok festivali var hafta sonu oradayız haberiniz ola (motoru olmayanları artcı olarak götürebiliriz)
Kıyamam özgür... Demek UFO gördün. Tabi canım vardır
görmüşsündür. Zaten hep varlardı...
(Dikkat edin delidir, tehlikeli olabilir.)
Sen biraz uzan bakem bi şöleeeeee.
Okyanus43
Kaynak : www.viper1volkan.info
Arkadaşlar bu gün Alpaslan'ın Doğum Günü Uzun ve sağlıklı bir Ömür diliyorum kendisine.Herşey gönlünce olsun...
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...tml#post718863
yaa bak herkez senin icin ayaklandı özgür bu dede sana tanıdık geliyormu yazık oldu daha cok gencti
Alp nice mutlu senelere
Okyanus43
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)