alpcim malum benim mesai gece 2 de bitiyo süleyman abi hakkaten şu motoru
getirsene yauv bi bi tur bineriz artık direkten dönüp gelcem abi
alpcim malum benim mesai gece 2 de bitiyo süleyman abi hakkaten şu motoru
getirsene yauv bi bi tur bineriz artık direkten dönüp gelcem abi
.................::hakem1::.....
ya mesayi kaçta başlıyo patrona hastayım felan desen olmazmı
Alp;mesajını aldım.Akşam üzeri Özgür'le karşılaştık,mazeretimi o na beyan ettim.
esen kalın emi...
yok abim estafurullah bi şansını denesin dediydim
esen kalın efenim
ulen alp olmıcan abim sen kopardın gene beni sen çok yaşa emiii
süleyman abi ben ismail ben sana defalarca dedim bi mt nete bak diye ama neyse sonunda geldin bundan sonra beraberiz artık görüşmek üzere.
beyler bu arada bi çay içmeye gelmediniz ya bu hafta alacagınız olsun sizin esenkalın efenim
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
ismailcim ben geleceim dedim ama telefon içeride kalmış baya bi aramışsın beni :( kusura bakma kuzen ve eşi gelmiş zonguldaktan evde olmam gerekiyordu :( oki doki bide bu hafta sonu pazar günü ben büyük bir ihtimal çalışacağımama duruma göre bakalım... bide bu arada yeni imajımı şiddetle tavsiye ederim görmelisiniz
sildim resmi oh olsun işte
Özgür ne o le yaaaaaavffff...
Ölcek tavuklar gibim bakıyon.
Ama ölecek yolunmuş bir tavuk gibim...
Bu ne hal olummmmm.
Esen kalın efemmmmmmmm...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
hakikaten hep beraber imaj mı yapsak ki kafaları kazıtalım mı?
sıfıra
yarına plan program ne var ben 12 den sonra katılabileceğim ama inşallah yetişirim.
esen kalın efenim
ibraaam ekip tamam olum yavaş yavaş bunların hepsi kendi saçını kendi kesmeye başlıcak biz gibi aferin özgür olcan sen olcan süper olmuş imajın hem yaz günü rahat olur serin serin jöle derdi yok berber yok ekonomiyede katkısı var canım alp saçları keseceen zaman gel büyük bi zevkle ben hallederim o işi
bu arada ekip kampta tabi ben kendi kendime yazarım cevaplarım artık akşama kadar
len fırfır o fotograf koyulurmu olum nete hakkaten tüyü yolunmuş tavuk gibim bakıyon
zekicim bak ben burdayım tabi gece kampda idm ama şimdi işimin başındayım gerçi acil servisten yazıyom ama zaten acil servis adı üstünde işte
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
ya ben daha uyuyamadım yaw?????????
bi kerede şu kampa uyumaya gidelim
esen kalın efenim
özgür sen bakma onlara kardeşim süper oldu süper arada bi değişiklik yapmak eyidir onlar kesemiyo ya öyle kıskanıyolar sen bakma onlara
ismail'inde yeni imajını görmenizi şiddetle tavsiye ediyorum arkıdeşler...
Adam bonusların tamamını harcamış...
Bu arada en büyük FENER....
Nerden çıktı diye sormayın işte öle esti birden...
Okyanus43
selamün aleyküm.eskişehirden sevgiler saygılar,asıl bağlı olduğumuz şehirdir kütahya,buraya yolu düşen ki aynı şekilde bizimde yolumuzun düştüğü kütahyadaki siz arkadaşlarla da tanışmak isterim..şimdilik hoşcakalın.
merhaba arkadaşlar, baktım kimse online degil bende msj bırkayım dedim.
eskişehirden mehmet ( kötüçocuk)
perşembeye kadar kütahyadayım, persembe günü eskişehirden gelme ihtimali alon arkadaş var. ben YAMAHA DT ile geldim. gezmek isteyen (özellikle arazi) arkadaslara katıla bilirim. Hayati hocamda tlf numaram vardi (silmediyse)
neyse arkadaşlar saç imaj bunlar boş işler HAFTA SONU BOMBAYDIIIIIIIIII MÜĞKEMMELİ YAŞADIKKKKKK :D:D:D:D:D: SEVİYORUM HEPİNİZİ
İyiki Doğdun Oktar
Yedik, içtik ve eğlendik...
Ve kimler vardı kimler....
Evet arkadaşlar dün Oktar Abinin doğum günüydü ve biz tam
kadro oradaydık. Bu güzel gece için Oktar abiye ve tüm ekibe
teşekkür ederim...
Okyanus43
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)