yol çok virajli idi arka teker virajdan çıkmadan ön teker başka bi viraja giriyodu ama on numara bi geziydi.
yol çok virajli idi arka teker virajdan çıkmadan ön teker başka bi viraja giriyodu ama on numara bi geziydi.
10 numaraydı geziii....
10 numaraydık bizz...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
selam hemsolar ya ben sizi daha once niye gormedim . bu pazar bizim oradan gecen sizmişsiniz butun personel cam onunde kuyruk olusturduk size bakmak için :D en kisa zamanda davet ediyorum hepinizi tavsanli'ya. cevre yolu uzerinde ozdag rest. ta calişiyorum mutlaka gorursunuz 25m tabela var :D
sizinle tanismaktan mutluluk duyarim
buarada super bi gezi olmus paylasiminiz için tesekkurler devamini bekliyrz. emeginize saglik
ya tozu dumana katacaksın, yada tozu dumanı yutacaksın!
ben çooooooooookkkk eğlendim... çoook güzel bir geziydi 4-0 öndeyim .. birdahaki gezide amacım 10 a varmak ..... anlayanlar anladı bi de gittiğimiz yerin adını yazdım
bu arada yeni resimler eklendi SAHİFE 51 de
Arkadaşlar ben bu hafta sonu %98.7 ihtimalle İstanbul'da olacağım...
Affımı istiyorum.
Okyanus43
evet arkadaşlar herşeyiyle gerçekten mükemmel bir geziydi ekipteki herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum tekrar tam bir ekip işi oldu gelemeyen arkadaşlar adına çok üzgünüm keşke sizlerde olsaydınız neyse bu ekip daha çok iş yapar hep beraber fazla üzülmeyelm thunderace bi dahaki sefere senin orda veririz molayı artık
özgürrrrrrrrrr........... anladın sen onu tenhada gıstırırım resimlerin devamını goy le bide gezi yazılarına açalım bi topik
ismailcim saol canım benim
.................::hakem1::.....
bence de kütahyadaki herkesi toplayalımm tanışırım derim alooo hadi kütahya mt kim organize edecekse etsin bence ilk hedef kütahyada dolaşmak olsun
arkadaşım bence öyle bi toplanma yaparsak başımıza iş alırız valilikten izin felan gerekli sanırsam artı bide kütahya da çok fazla sorunlu tipler var motorlu, azımızın tadını hiç kaçırmayalım buluşmalarımıza bekleriz
arkadaşlar dr oktar bey bu hafta bursa demiş herhalde haberiniz varmı
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
efe_furkancım kütahyada bir senedir dolaşıyoruz zaten senide bekleriz toplantılara burdan takip edersin
oktar bey bursa dedi ama metin istanbulda ismaille özgür çalışıyo bu pazar bildiim kadarıyla nasıl olacak bilmiyorum önümüzdeki haftaya ertelenebilri gibi sankim bursa olayı
.................::hakem1::.....
Her ne kadar etkinliklere katılamasamda(nedenleri çoğunuzca malum) Bir karmaşa oluşmasını önlemek amacıyla söylüyorum,,,bu siteden duyuracağımız ortak bildiriye ayak uydurmakta yarar var diyorum Kararları biz verelim...yani Kütahya MT Bu konuda demokratik düşündüğümü sanıyorum.Nedenine gelince;kararlara saygı duydum ...gelemesemde..... ama öncelikle sizin vereceğiniz, kararları önemsedim hep.
Yani şunu söyliyeyim kısaca;toplandığımızda oluşan çoğunluğun kararları geçerli olması lazımdır.
Burada altını çizerek söylüyorum bizim grupta kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur...
beyler ben bu sabah oktar beyle konuştum bursa diyo ama bi degerlendirelim derim aslında bi ara oktar beyi muayenesinde ziyaret edrsek iyi olur şöyle grup halinde zaten bursa işi olmassa bile tavşanlıdanda bi davetimiz var beyler bu hafta uygunda olabilir.
özgürcüm 5 :0 iyi bi skor ama unutma bide 1 : 0 lık bi skor var dimi
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
toplanalalım abi bi beyin fırtınası yapalım.
Hadi bakalım toplanalım...
Ama bu hafta ben yokum. Bi daha ki hafta sonu katılırım.
Okyanus43
perşembe günü 21:00 NASIL ARKADAŞLAR O ZAMAN[/QUOTE]
ŞAKRADA
alpciğim yarın derken tarih belirtirsen seviniriz ve hayati abi sende gelirsen cok iyi olacak sen biraz dertlisin gibi geliyor konuşalım
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
hadi toplanalım o zaman
perşembe 9'da Şakra'da...
Okyanus43
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)