herkez geliyor dimi beyler balık yemeye
herkez geliyor dimi beyler balık yemeye
Arkadaşlar gidelim de hani bazı arkadaşları acar sıkıştırmak lazım
yan çizmek üzere...Dikkat etmek lazım...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Canım sıkıldı bi değişiklik olsun diye açtım gazı doğru Eskişehir.Bir iki akraba ve eş dost ziyaretinden sonra,Eskişehir MT den sevgili arkadaşlarımızı ziyaret ettim.Sağolsunlar geleceğimi haber alınca çayı hemen demlemişler.Bi güzel gitti ki sormayın.Buradan hepsine çok teşekkür ediyorum.Önümüzdeki günlerde müşterek bir ekşın için haber bekliyorlar...
Onların çektiği fotoları da sanırım kendi sitelerinde yayınlayacak Volkan...
motorla mı gittin abi, arkadaşları bi misafir edelim güzelce bi organize olalım da
Biz teşekkür ederiz abi. Ayağına sağlık. Her zaman bekleriz...
Bu arada Kütahya MT üyelerine selamlar...
vay vay vay hayati abi olmuyo böyle ama tek tabanca gazla git sen eskişehire hadi bakalım açtık soruşturmayı hakkında ilk toplantıda yargılamana başlanacak savunmanı iyi hazırla gel
bu arada arkadaşlar çavdarhisar resimlerinin kalanlarını alpin gezi yazılarında açtığı topiğe atıyorum ordan takip edersiniz ok.
hafta sonu yağmur olabilir ekipten fire de var sanırım ama karar sizin ben uyarım ama tam tekmil gidelim derim ben geç olsun hep beraber olsun bu hafta sonu kısa bi program olabilir şöyle toplu halde bi carefour falan
.................::hakem1::.....
Teşekkürler Eskişehir-MT...
Bizden de size çok selamlar.
Hadi bakalım bi organize olun da Kütahya'ya doğru bi gaz açın.
Bekliyoruz...
Okyanus43
Neredesiniz lö?Karmı yağdı Kütahya'nın dağına yoksa?
güncel.....................
nette kimsecikler yok yarın ki program dursunbey dimi beyler..................
yarın eskişehir programımız var ama bildiğim kadarıyla buradan bi gurup arkadaş büyükyaylada pikniğe gidiyor..
[SIZE="2"][I]SSSsshadoooowwwww[/I][/SIZE]
beyler napıyoruz yarın yaa hiç bişey olmazsa da yarın sabah 09:00 da buluşma yerinde (okyanus-2 atatürk bulvarı) toplanalım gezeriz yauv enne menne yaparız bişeyler olur ok.
.................::hakem1::.....
yAVVV toplanalım tabiki sabahleyin...
ona göre program yaparız...
Yarın hava çok bulutlu görüküyo
bakalım programı ono göre yaparız...
Okyanus43
akşam 21:00 da okyanus un önünde toplanıyoruz. emiiiii
pazar günü BALIKESİR/DURSUNBEY gezimiz....
Okyanus önündeki hazırlıklarımız
tavsanlıda verdiğimiz ilk mola.....
yorumsuz
ikinci mola yerimiz olan istasyonda hazırlıklar.
yol biraz virajlıydı ama oldukça keyifliydi.....
hedefe varmıştık amaç taze alabalık yemekti...gördüğünüz havuzdan tutulan taze alabalığı inanılmayacak kadar lezzetli bir hale soktuktan sonra servisimiz yapıldı..... kurtlar gibi aç olan bizim sofrayı süpürmemiz fazla uzun sürmedi )....
okyanus balıkları baya bi besledi... daha sonrada beslediği balıkları yedik :D
giderken keşfettiğimiz bu köprüde dönerken mola verdik.. köprü yıkılmak üzere ama bulunduğu yer olarak baya güzel.....hatta bizi taşıdığına göre en az bi 5-10 yıl daha idare eder
işte MT-KÜTAHYA
Sevgili arkadaşlar.Gelemedim ama resimleri görünce çatladım valla.Elinize,yüreğinize sağlık.Çok güzel bir gezi olmuş.Allah nazardan saklasın,yine kazasız belasız bir geziyi anlınızın akıyla gerçekleştirdiniz.Gönlüm hep sizinleydi.
özgürcüm eline saglık kardeşim çok güzel bi gezi idi gelemeyenler çok şey kaçırdı zek,cim sanada tekrar geçmiş olsun böyle gelsin geçsin
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
arkadaşlar valla sizlerle gurur duyuyyorum cok iyi olmuş aranızda yoktum ama icim gitti neyse bakalım inşallah daha sonraki gezilerde hep yanınızda olacağım bu arada hayati abi bi daha böyle tek filan kacma sürüden ayrılanı kurtlar kapar ona göre
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
Geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ellerimize yüreklerimize sağlık.
Katılmayan arkadaşlar ise inanın çok şey kaçırdınız. Katılan tüm arkadaşlara
yoldaki mükemmel uyumları için çok çok teşekkür ediyorum... Nice beraber
güzel gezilere...
Okyanus43
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)