Anladığım kadarıyla çok nefis bi gezi olmuş.Alp cim resimleri yüklerken 640*480 ebatlarını seçersen daha iyi olacak.benim yaşlı gözlerim gözlükle bile zor seçiyor görüntüleri.
Anladığım kadarıyla çok nefis bi gezi olmuş.Alp cim resimleri yüklerken 640*480 ebatlarını seçersen daha iyi olacak.benim yaşlı gözlerim gözlükle bile zor seçiyor görüntüleri.
Zeki hani fotolar... Akşam hadi hadi diyodun resimleri cd ye kopyalattın.
Döncem ben sana canım döncem ben sana...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Beyler Zeki yeni artçı mı buldu kendine?nedir bu Polonyalı muhabbeti açın bakem bi
abi telefon o piksel de çekti bozulmasın diye öyle eklemiştim.vallahi polonyalı 7 motorun içinden zekiyi buldu nedendir bilemem
Hayati Abi Polonyadan amcaoğlu gelmiş Zeki'nin...
Ou getirdi Zeki artçı olarak
Bu arada zeki ve alp ve elinde diğer fotolar olan arkadaşlar
Gezi yazıları topiğine bir yeni konu eklerseniz tüm Motosiklet.net
ailesiyle bu tarihi geziyi paylaşmış oluruz...Hem belki Aizonai'nin
tanıtımına da ufak da olsun bir katkımız olur...
Ne dersiniz...
Okyanus43
Kütahya MT merhabalar, topluluğa yeni katılacağım inşallah. Şimdilik, sürücü belgesi, aksesuarlar ve motor almam lazım, bu işlerle uğraşıyorum. Herhalde temmuz ortasında her şeyim ile tam takım hazır olurum. Organizasyonlarda yer almak eğlenceli olacaktır, en azından okuduklarım öyle gösteriyor. Bundan böyle yazılanların sıkı takipçisiyim.
tabiki arkadaşlar biraz ilgi gösterseniz sevineceğiz valla
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
evet işte güzel aizonai gezimizin resimleri
http://img339.imageshack.us/img339/1...zisi009us5.jpg
[IMG]Thanks to ImageShack for Free Image Hosting[/IMG]
ibrammlan taşı tam yürütüyoduk basıldık o taşı bi getirseydik bütün ekibe harley alırdık heralda
tabi taş üzerinde akademik bir incelemede yapmadan geçmedik
[IMG]http://http://img440.imageshack.us/img440/4166/aizonaigezisi048ge7.jpg
adam ingiliz anahtarı ve penseyle sucuk pişirdi yauv helal sana be alp
evet arkadaşlar bu konuya açıklık getirmek istiyorum bu arkadaş polonyalı değil makedonyadan gelmiş olup kendisi metinin dayıoğludur üzerinde oturduğu motorda resimde görüldüğü üzere metinin motür metin çocuğa gurcuklama len motürü diye bağırınca çocuk başladı ağlamaya eğdi kafasını kıyamadım benim motorla bi tur attırdım artık napiim
evet arkadaşlar daha çok resim var şu fuar resimlerinide koyucam ve gezi yazılarındada bi topik açıcam ama saat 04:00 ben bayılıyorum yarın devam ederim kaldığım yerden ayrıca gezi için ve gezideki uyum için herkese çok teşekkür ederim
bu arada yeni katılan arkadaşlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz tanışmak ve gezilerde beraber olmak dileğiyle
.................::hakem1::.....
arkadaşlar plan program nedir hafta sonu isterseniz bi bursa mudanya yapıp gelelim cumartesiden ne dersiniz kamp olayı felan bakalım regalciler biraz km yapın
mesafe 200 gidiş 200 geliş toplam 400 kmfelan tabi regaller gitmez derseniz bilemem
tavşanlı- büyükorhan- orhaneli- bursa- ve mudanya
deniz kumsal ve bizler hadi kütahya mt!!!
metinin dayıoğlu gelcekse ben gelmem metin motoruna bindirmiyo adamı sonra benim başıma musallat oluyo yaaa
.................::hakem1::.....
ayarlarız onu o basit ne dersiniz bu kamp olayını cumartesi 6-7 gibi çıkıpta gece 9-10 gibi orda oluruz ateşi yakarız kumsala her kes bi depo benzin yaksa 50 ytl geçmez gezi yiyecek içecekle ne dersiniz... kestane kebap ecele cevap
bu arada mustafa abi ile ibrahimin foto manyak olmuş
Ya zeki olum fotolarda bi arıza var hepsi görükmüyo...
Neden?...
Ayrıca o senin amca oğlun...
Milleti yanlış bilgilendirme...
Okyanus43
evet kütahya mt hafta sonu programı nasıl, ne dersiniz?
kütahya mt resimler gezi yazıları bölümüne eklendi..... görev tamam
teşekkürler alp
eline sağlık
Okyanus43
Yine güzel bir gececde beraberdik.
panaromik görüntünün üçüncüsü tam hizalanmamış ama idare eder.
Burada İsmail'e yapılmış suikastin görüntüsüsigaranın ucu papatya gibi.
benden bu kadar
arkadaşlar merhaba topiğinize eskişehir mt den katılıorum
bir arkadaşımız bir topik açmış ama ben mt den gerekli desteği göremedim
topik konu dışı bölümünde imza gerekli vicdan sahibi herkese davet başlıklı bir topik
topiğin başında verilen linke imzanızı atıp topiğe katıldığınızı belirtip bir kaç düşüncenizi yazarsanız seviniriz
herkese ii akşamlar
yawww arkadaşlar dün akşam nasıl canım sıkıldııı :((( mustafa abi telefonla arayınca bi an kopup gelecektim ama malum ek iş yapıyoruz motorun taksitleri var.... internet cafe çökmüş arkadaşın sistem kurdum kablolama yaptım inanın sabah 3 te mekanı anca terk ettim... bu pazar boşum inşallah bi plan proce olur... belki kamp olayına gireriz die tulum bile ayarladım :D
bakalım şimdilik dursunbey gibi gözüküyor.
Hayati abi suikasti düzenleyenler bide kuzenlerim tabi intikamım süper olacak evet beyler dursun beye gidiyoruz pazar sabah erkenden hadi bu sefer ekibi tam toplayalım
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)