arkadaşlar bu pazar program nedir ben ortalığa bişey atayım aizona derim ama sabah erken olacaksa evet bekliyorum sizden haberleri leeee metin şu resimleri atsak artık
arkadaşlar bu pazar program nedir ben ortalığa bişey atayım aizona derim ama sabah erken olacaksa evet bekliyorum sizden haberleri leeee metin şu resimleri atsak artık
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
Buluşma Saati: 08:00
Hareket Saati: 08:30
Buluşma Yeri: Atatürk Bulvarı Okyanus Tekel
Güzergah: Kütahya-Afyon Afyon sapağından Kütahya-Gediz,İzmir yolu
Toplam Yol: 120 Km
Hız: Yerine göre 70-100km/h arası
Yol Durumu: Asfalt - Yer yer stabilize olabilir
Gezilecek Yerler: Çavdarhisar-Aizonai Antik Kenti
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
Bence bu hafta Aızona işini haftaya bırakalım...
Bu hafta aramızda olamayacak arkadaşlar var.
Onun için en iyisi haftaya Aızona diyorum...
Görüşlerinizi yazarsanız bir orta yol bulmak
daha kolay olacak arkıdeşler.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Akşam saat 20.00 kadar gelecek-gelmiyecek arkadaşlar buraya yazarlarsa karar almamız daha kolay olacaktır bence...
ibrahim ıspartaya gidecekmiş veya gitti heralde, bana her yol ankara nasıl derseniz ben her yere varım
MİLLET AKŞAM 22:00 DA ŞAKRA DAYIZ
yarın için beraber bi rota çizelim.
valla arkadaşlar ben akşam gelemem saat 22 00 da benim mesai başlıyo işteyim çarşıya doğru siparişim olursa uğrarım geçerken siz programı yapın ben uyarım ama benim önerim şudurki yarın sabah toplanıp şöyle faazla açılmadan turlıyalım derim akşam toplanacaksanız şakrada karar verirsiniz bana haber verin ben gelirim ona göre sabah ok öptüm hepinnizi hadi dıkıyom
.................::hakem1::.....
Ben daha iyileşemedim
Haftaya da 48 saat hafta sonu nöbetim var.
hayati abi sen motor işinimi burakıyon mu yoksa hic biryerde yoksun cok ayıp arkadaşlar hakkaten şu gezi işini haftaya buraksak bonapart güzel bi program yapmışsın eline sağlık ama bu hafta bizim motorlar değişmedi şimdi eski motorlar sorun yapacak gibi o yüzden kafamız ağrımasın
şakra işi neden 22:00 daha erken buluşalım derim. program gayet güzel benim pazar günü saat 16:00 da geri işe gelmem gerekiyo o yüzden erken yola çıkmamız benim için iyi olur. ama bide tabi arkadaşların motorları degişmedi o yüzden kütahya da ufak turlar yapmamız bu hafta iyi olur nede osa arkadaşların motorları emanet sayılır
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
O zaman programı aynı şekilde haftaya pazar gününe erteleyelim.Bu hafta pazar gününe gelince Enne Barajının üstündeki mesire yerine gidip kafamıza göre mangal tarzı takılalım diyorum ne dersiniz arkadaşlar.Başka fikirleride bekliyoruz...
yaww kampa bende gelecektim ama malumyanınızdan kalktım gitttim arkadaşlara söz vermiştim gece takılırız die :( böyle bir plan olduğunu bilsem söz vermezdim bidha söz yok kimseye cumartesi gecesinden itibarennn... güzel olduğuna dair duyumlar aldım ;) kısa süreli kampınızın..... bidahaki sefere inşallah beraber.
evet abi gece 24:00 gibi kararlaştırdık 2-3 saat içinde kamp yerindeydik çok güzeldi.ama benim için biraz soguktu, tulum götürmediğim için.artık bi daha ki sefere tam kadro gideriz inşallah.
özgür çok acele kararlaştırdık ne nasıl oldu hala anlamayamadım bi dahaki sefere inşallah hep beraber gideriz
millet uykusuzluktan daha nete girememiş
Şakra ya gelemedik malum bu yüzden haberim olmadığı için katılamadım.Elinize sağlık arkadaşlar mükemmel olmuş...
arkadaşlar hadi haftaya bi daha gidelim ne dersiniz
evet arkadaşlar kamp işi hakkaten cok güzeldi anlatılmaz yaşanır derler ya işte öğle.bu işi inşaallah en yakın zamanda ekip olarak yapmak isteriz inannın dağda 2 saat uyuduk ve o kadar mükemmel dinlendikki anlatamam tabiki dağ ve motorda birleşince keyfimize doyum olmadı
napıyonuz le siz gecenin ikisinde kampa mampa kityonuz alayınız dengesiz olum sizin neyse güzel olmuş hakkaten bravo yani inşallah hep beraber tam kadro tekrarlayalım arkadaşlar hem banada uyar malum gece 02:00 den sonra müsaitim tabi ekstra mesai çıkmazsa (metin abem saygılar) bu hafta sonu tam kadro oluruz heralde artık şöyle güzel bi gezi patlatalım dostlar.
.................::hakem1::.....
Bu arada beyler Bonus İsmaili göreniniz varmı???
Sesi soluğu çıkmıyo bu aralar...
Beyler allah akıl fikir versin eeeee şey pardon
elinize sağlık diyecektim. Siz neler yapıonuz öleee
dağ mağ gece kamp mamp... olum kurtlar filan yer sizi...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
hayati abi cin can conların değiştiriyoruz ama yine cin can con alıyoz metinle ikimiz regalle takas ettikde ama en azından biz motorlarımızla geziyoz hayati abi ya sen mobiletle görünmüyon artık ve inşallah yarın alıyoruz artık motorları motorum motorum motorum bulduruve yarabbim motorumu
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)