olur hayati abi sana bi goldwing maketi alırız ama maketlerin 2007 si çıkmamış daha haberin olsun
olur hayati abi sana bi goldwing maketi alırız ama maketlerin 2007 si çıkmamış daha haberin olsun
.................::hakem1::.....
beyler resim bekliyoruz...............
evet arkadaşlar motoshow fuar dönüşü herhalde ilk ben yazıyorum şunu söylemem gerekirki her motora binen kişinin mutlaka görmesi gereken bir yer inanın insan kendini kaybediyor mükemmeldi ve orada en cok hoşuma giden motosiklet net site kurucularıyla tanışmaktı buradan onlara cok teşekkür ederim bize gösterdikleri ilgi ve alakaya
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
Evet arkadaşlar, gerçekten gidilip gezilecek bir yer kesinlikle...
Gitmeyenlerde neden gitmedim deyip kafalarını çok vuracaklar.
Yakında çekilen resimler burada...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
mustafa abi her malzeme alana hosteslerden veriyorlar mı?????
ya sayfada kimseler yok fuar yorgunluğunu üzerinizden atamadınız heralde
Selam Kütahya nasılsınız?
Bizim çocuklarda henüz pek aktiflik yok. Sanırım benim motor almamı bekliyolar.
Bu arada ; Oğuzhan'a dükkan açtık.
abi seninki daha iyiymiş banada getirseydiniz keşke fazla varsa
günaydın kütahya. ben eskişehirden bir adet aytaç bizim buralara yolunuz düştüğünde tanışmak ümidi ile
ben volkana sölerim geldiğinizde beni haberdar eder. çıkar yola karşılarım sizi ii sürüşler
eskişehir mt asıl sıra sizde sizin ziyaretinizi bekliyoruz. bakalım bi organize olalım da beraber mangala gidelim herkese selam
evet evet buralara gelmişsiniz duydum. ama ben misafir perver olduğum için davet ediim dedim bakalım bizimkilerin mangal planları var. bekliorum dört gözle ve iki tekerimle gerçi hayat şartları. katılabilirim inşallah. sanmıorum kurs falan oluo ama çaktırma kütahya mt
Motorumu Mayıs ayı içinde alıyorum. Aytaçla beraber gelecez inş.
oğuzhan dükkanın, vıper seninde motorun şimdiden hayırlı olsun bakalım
millet napıyonuz yaa hiç sesiniz soluunuz çıkmıyo geziler turlar falan hız kazanınca neti unuttunuz heralde neyse bakalım
bu arada bazı arkadaşlar şu cd olayını halledip bi verse resimleri koyucam inşallah
.................::hakem1::.....
evet zekiye katılıyorum resimlerin olduğu cd hala elimize gecmedi kime diyoruz o kendini sanırım iyi bilir
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
volkancım bizimkilerden ses çıkmayınca kütahya mt ye el atıorum bizim forumda dır dır yaptığım yetmio
gideceğiz dimi kütahyaya bak bunu söz olarak kabul ediorum
kütahya mt günaydın
SANIRIM BANA BİRİLERİ BİŞEYLER DEMEYE ÇALIŞIYOR
EMME FIRSAT BULAMIYOM... İLK FIRSATTA BANA
HATIRLATIVERİN ARKADAŞLAR BİLGİSAYAR YANIMDA
BOŞ CD ALMAY UNUTUYOM...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Eskişehir mt her zaman bekleriz.bu arada hafta sonu organizasyonuna el ata bilir miyim hava da güzel olacak gibi uzun yol yapsak mı ki??????????????bozüyük taraflarında çok güzel piknik alanları var giyeriz çizgili pijamalarımızı bide lastik top ekipmanları tamamlarız ne dersiniz?????????
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)