Volkan hareketlendirme çalışmaları içindeyiz ama millet daha uyanmadı heralde malum buğün pazar
, sorma volkan bi ben varım eski motorcu heralde
ohoooo alpcim biz dün dağ bayır çamlıca falan gezdik sen yoktun aradık o kadar açmadın birader neyse bakalım yavaş yavaş olacak bişeyler önümüzdeki hafta sonu yaparız bi gezi kesin
.................::hakem1::.....
ya dersim vardı önceden haberim olsaydı asardım dersi
abi tel sessizde idi yoksa kaçırmazdım
beyler nasılsınız dün itibariylen operasyonu atlattık bugün eve geldim doktur bir hafta motor falan yok dedi bitane akülü motor alam bari evde bineriz
çoook geçmiş olsun bende hava böyle giderse çanakkale gezisine gidemeyeceğim heralde
Geçmiş olsun Zeki.. Sana bi tane gidon gönderelim evde yattığın yerden vın vııınnn yaparsın...
zeki cok gecmiş olsun allah şifanı versin artık inanıyorumki gezilere yavaş yavaş başladık inşallah arkası gür olur
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
saolun arkadşlar olur hayati abi sen gidonu getir ben evde oynarım onla artık napalım
Ya gezi fotoğraflarına bakmıyormusunuz hiç.İnsan bi yorum yazar be.o kadar uğraşıyoruz burada.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-kacamagi.html
abi biz yaparızda iyi olmazmı ya yalnız ben burada zeki ye katılıyorum hakkaten bu gezide ybr (mobilet) biraz öne cıkmış nedense
O biiirrrrrr YA MA HA ,O biiirrrrr Ybr ,O biiirrrrr benim güselim
Allah sağlık verdikçe daha çok uzun Km.ler yapacağız beraber.(mesela 40.000-50.000).Sizin çan,çin,çon lar o zamanlar hangi hurdalıkta ebedi istirahatgahlarında olurlar bilmem?
Alpaslancım kışkırtma var ama,zaten alınganlığımda üstümde bu günlerde...Eskişehir MT den Beyfa bana bi bunak demediği kalmış. Ben napayım birazcık erken dünyaya gelmişsem?Beyenmeyen almasın...
hayati abim be boşver sen bunları, sen bas gaza geride kalanlar tozunu yutsun...... ne demişler çin işi japon işi bunnu yapan iki iki.. yok o burda söylenmicekti galiba
abi insan hissettiği yaştadır. gerisi de boş.
hayati abi sen bizim muhabbete bak ne edeceksin sen başkalarını onlar kim oluyorki sen herhalde mobilete takılıldın biraz neyse abi sen bizim icin önemlisin biz seni seviyoruz
hayati abimm sen hepimizi gömersin valla eski topraksın abi sen bakma milletin dediğine bana sorarsanızda en güzeli benim motorum neden çünkü benim motorum. kargaya yavrusu şahan kimin gelirmiş
hayati abi gel sana bi teklif yapiim benim harleyle senin ybr yi değişelim üste shark montunla kaskını alırım ok.
beyler bu arada ghost rıder gelmiş gitmiyozmu
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)