hayati abi çanakkale işini biraz netleştirelim zaman yaklaşıyor ne ğün yola çıkacagız nerede kalacağız(çadır veya otel) otellerde ön revarvasyon yapılması gerekiyomuş haberiniz olsun
hayati abi çanakkale işini biraz netleştirelim zaman yaklaşıyor ne ğün yola çıkacagız nerede kalacağız(çadır veya otel) otellerde ön revarvasyon yapılması gerekiyomuş haberiniz olsun
Alparslan sen programını yap.Benim iş suya düştü gibi oldu.
iyi bakalım abi senin yerine de gezeriz artık
alp cim sen organizasyonu yap biz gene her zaman olduğu gibi KATILMAYIZ şaka bi tarafa ben gelmeyi çok istiyorum ama malum ufak bi operasyon geçirecez 12 martta 18 ine kadar motor binecek hale gelirmiyim bilmiyorum onun için bişey diyemiyorum kardeşim
.................::hakem1::.....
bakalım gidicek bi kişi dahi bulsam gideceğim bakalım bonapart ehliyet işini hallederse onunla yola çıkarız. mustafa abi de gelirim demişti ama bide ona soralım bakalım.yoksa benim gitme işide yatacak
ben işlerimi ayarlarsam geleceğim alpaslan ama şimdiden benim icin konuşmak cok erken malumki iş olursa calışmamız gerekiyor
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
çadır yerleri varmış oralara atarız çadırı tulumuda sipariş verdim artık gelemiyenlerin yerine kayif çatması kaldı çanakkalede. her sene festivalde de aynı şey oluyo millete haber veriyorum herkes gelirim diyo ama gün geldiğinde tek başıma gidiyorum inşallah bu gezide öyle olmaz.artık taş kimin başına gelirse
düştük valla 2.inci sayfaya.Nerdesinizzzzzzzzzzzzzz?????????????????
burdayızzz abi...........................
kim burda ben neden göremiyom kimseyi
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
abi sabit tayfa başka kimse yok, bu arada cumartesi buluşalım mı?
Cumartesi ya da pazar yapalım bişeyler artık...Afyon Özdilek mesela...
pazar yağmur ihtimali var ctesi olabilir aslında bi özdilek illa şehir dışı olmasıda şart değil canım bi toparlanalım şöyle alp yap bakalım bi organizasyon
ok zeki hemen bi organizasyon yapıyorum.
Çay içmeye gidelim hisara ne dersiniz?
veya
pazara günü kahvaltıya çamlıcadaki lokantaya gidelim?
bu ğün netleştirelim yarına fiyat almaya gideyim.
arkadaşlar metoroloji pazar yağmur var diyo ona göre habarınız olssun
eee sonuç buluşuyo muyuz???????????????
ohoooo kimseden ses seda yok alpcim ben sabah enverin oraya gidicem 9 buçuk gibi benim motoru götürücem bi baktıralım sağına soluna yağını tuzunu falan değiştirelim malum bundan sonra gezeriz artık işim öğlene biter heralde oralarda olucam öğleden sonrada takılırız olmazsa beraber. telefonlaşırız katılmak isteyenlerlede tlfonla irtibat kurarız artık ben öğlen işim bitince ararım seni
KÜTAHYA MT uyuyor arkadaşlar neredesiniz pazar günü gidilecek mi afyona haber verin bakalım yoksa motorlar yine garaj mı bekliyecek
motorcu dediğin yagmur dan çamurdan korkmaz yahu misal örnek ben
bu kadar gazı tüpe verseydik patlatırdık artık
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)