abi dükkanda duruyo düşünürsen getireyim
hayati abi şansımıza havalar iyi ne zaman ORGANİZASYON YAPACAĞIZ
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
hayati abi kan verme işini buğün hallettim hep beraber gitseydik daha mı iyi olurdu ki? bide kütahya mt çanakkaleye gelecekler isimlerini anasayfadaki listeye yazdırsınlar resimli yer konuların üstünde
olum alp filimsin yaa tabiki hep beraber gidecektik reklam olacaktı neyse bizle beraber bi daha verirsin artık. bu arada ben şu fenni muayene işinin peşini bırakmıycam yarın tekrar gidicem emniyete gene olmaz falan deyip sallamaya kalkarlarsa emniyeti birbirine katıcam yarın akşama kadar benden haber çıkmazsa bilinki aldılar içeri bi avukat bulup gelin emniyete.
.................::hakem1::.....
Sıcak ve samimi bir Eylül günüydü...
MT Kütahya ; MT Eskişehir (Eskişehir Gezisi) 03.09.2006
Tüm Kütahya'ya selamlar olsun...
viper_1
ok tekrar kan veririz canım maksat birlik bozulmasın hakikaten şu fenni muayene işi ne olacak ki bakalım içişleri bakanlığına dilekçe yazayim diyorum. eskişeir mt kütahya ya bekleniyorsunuz haberiniz olsun.
Bizden de tüm Eskişehir'e selamlar arkadaşlar.
Evet Alp'inde dediği gibi Eskişehir MT Kütahya'ya
bekleniyorsunuz.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
evet eskişehirli dostlarımızı havalar düzelince tam kadro bekliyoruz kütahyaya
alp cim o işlere içişleri değil ulaştırma bakanlığı bakıyo yanılmıyosam gerekirse hep beraber yazarız dilekce
bizim sımtıfa dilekceleri atmış çöpe dilekceleri yeniden yazıcam bu işin peşin bırakmıcam ben hayati abi senin ki nooldu bu arada bi sonuç çıktımı abi
.................::hakem1::.....
Her ihtimale karşı 1 adet GÜNCELLEME....
Okyanus43
afyondan selamlar........
[SIZE="2"][I]SSSsshadoooowwwww[/I][/SIZE]
Kütahya mt havalar güzel bu hafta sonuna bi program var mı motorlu?
yoksa da sizce de musait ise bi lokanta ile anlaşılıp kahvaltıya gidelim mi mesala çamlıca olabilir. ok derseniz ben fiyat araştırması yapayim.
aksine hava hafta sonu soğuk ve yağışlı olacak haberiniz ola..
aha kış geri geliyooooooooooooooooooooo.
Okyanus43
nasılıııııımmm!!! insallah havalar tiiiiz ısına,hepimiz motüre atlayıp her yeri gezee lim. bu bir temenni tabi arkadaşlar özledim vallahi.. haftasonu hava bozuk olursa yine de biz toplanalım çay kahve falan muhabbet olsun. zekiiii,mustafaa,metiiin,alppp,hayatiiii ağabeyyy ve herkess
evet arkadaşlar muhabbet icine girelim bu hafta hadin yavvvv
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
oleyyyy ne zaman toparlanıyoruz
şu çanakkale işinide bi ara konuşsak zaman yaklaşıyor kütahya mt
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)