resimler daha var gezi bölümüne kütahya mt jeep team diye açtım bide yok kara kütahya mt yazalım dediydim sondan vazgeçtik.
resimler daha var gezi bölümüne kütahya mt jeep team diye açtım bide yok kara kütahya mt yazalım dediydim sondan vazgeçtik.
işte pazar gününden manzaralar
efsanelere yolverin
bu sonuncu da metin abimin arabası
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
anaaaam metinin cipe bak nerden buldun abem onu gocaman lee tam senlik metin abeem yakışır senide anca böyle bişey keser abi dağ taş dinlemez valla bu alet yazın kasasına motorları yükler antalyaya gideriz
.................::hakem1::.....
ya gavur metin yaaaaa önünüde kaldırmış bence gerci o kilodan kalmıştır ama (metin arkada oturyormuş) bu hayati abinin zaman makinasından daha bomba neyse arkadaşlar gezimiş nasıl olmuş
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
sımtıfa metin abiden bi gadirrr geliyo gibi sana habarın olsun anladın sen onu
metin abee bunun fitesi tiptronikmi manuelmi abiii
mustafa abi cj 5 in hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin abi darısı başımıza
huahaahaa cj 5 mi bi de cj 5 mi aldın len sımtıfa daha neler abartma oooluuum
Anasını satem, bi cinnet herşeyi hallede...
Zeki habarın yok heralde, sımtıfaya galeri açtık
galeri off-road
ışıklı mışıklı levha yaptırcez. Akşama da triptonikmi,
manuelmi onu gösterem ben size çok merak etmişiniz.
İsmail bunlar senin başının altından çıkıyo bu konuyu ayrıca
detaylı bir şekilde görüşeceğiz...
Smıtıfa pazar günü şu CJ-5 in motorunu bi çalıştırıvede
çinneyverem şu karlı tepeleri..
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
pazar günü saat 9 da hazır olun ben okyanusun önünde olacağım dağa cıkacak arkadaşlarıda bekliyorum kac kişi olacaksa parmak kaldırsın kütahya mt off road team aracları
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
mustafa abi jeep le mi takılcaz malum havalar
mustafa abi öbür ki ile yeteri kadar ekzos dumanı yuttuydum artık bunla siz baştan çıkarsınız mangalı felan yakarsınız sucuklar olmaya başlayınca bende dodge ile yetişirim
pazar gununun resimlerini yollayın artık
he he hele abi bu gidişle öyle olcak heralde sımtıfa off road shov yalnız şatış yok hep alıyo bu dengesiz onu naapcez
pazar gününden manzaralar
fotgrafların devamıda var ama net yavaş oldugu için bu kadarını koyabildim aslında çok güzel video kayıtlarıda var onlarıda mustafa abimin dükkana gelip bakmanızı isterim bu sefer ki off road tam bir gezi oldu
heeeey milleeet patlatın bakam bu pazara bi organizasyon bu hafta bende gelcem maça falan gitmicem anasını satem bu arada internetten baktım hafta sonu hava gayet iyi olacak gibi ben yarın motürü çıkarıyom habarınız olsun
afferin lam Zeki.Çıkartta millet bimotor görsün.
beyler resim yüklerken boyutu 640 480 yapın yahu yarım saattir sayfa açılmıyo...
tamam dır hayati abi çıkardım bugün motoru şööyle bi turladım ratataata hakketen millet motor gördü hafta sonu hava güzel isterseniz sizde çıkarında bi turlayalım şöyle bu arada nooldu ya pazar günü için ses seda yok gitmiyozmu dağa sımtafaaaaaa nirdesin leeen
ya alp hayalet sürücü demi valla ben elirim hemde büyük zevkle bide zekicim hafta sonu kar yagcak anam biraz zor senin motor işi
evet hala sinemaya sormaya gidemedim çanakkale işini tekrar vurgulayayım
18 mart ta çanakkale şehitlerini anmaya gideceğiz 450 km yol gelecek var mı?(bi hatırlatayım dedim)+ ismail resimler karizma olmuş.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)