yasemen ve ben hepinizin kurban bayramını kutlarz....kütahya mt her zaman var olacak(bizim gibi krosu olmayanlar sadece yazın galiba )
yasemen ve ben hepinizin kurban bayramını kutlarz....kütahya mt her zaman var olacak(bizim gibi krosu olmayanlar sadece yazın galiba )
herkezim kurban bayramı mübarek olsun yeni yılımızı en içtendileklerimle kutlarım saglık vemutluluk dileklerimle
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
kütahyada noel nasıl?
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
her yerde bikinili noel anneler geziyo kafa da güzel
oha yok artık türbanlı olmasın yanlış anlaşılmasın bu sözüm
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
sevgili kütahya MT li kardeşlerimin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun.bu yıl ve her zaman tekeriniz düz bassın...
Sayın MT-Kütahya üyeleri ;
MT-Eskişehir ve Şahsım adına , Mubarek Kurban Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlar ; Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim...
Ayrıca yeni yılda sağlık,başarı ve mutluluklar diliyorum. Mutlu Yıllar!
Volkan AKAN (viper_1)
*Yeni Yıl ve Bayramlaşma Topiği
kutahya mt aılesının mubarek kurban bayramının hayırlı olması dılegı ıle Allah hep beraber nıce bayramlara erdırmesı dılegıyle
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
Tüm arkadaşların yeni yılını ve mübarek Kurban Bayramını kutlar, sağlık, mutluluk ve başarıların hep sizinle olmasını temenni ederim.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
ee arkadaşlar festival tarihleri belirlenmeye başladı bu sene kalabalıkça gider miyiz kırkaya
evet kütahya mt nin sayfasında eski western filmlerinde boş sokaklardaki gibi otlar uçuşuyo ortalık bomboş hamamın delisi bi ben kaldım heralde hadi bi ara buluşup çay içmeye felan gidelim illahi motorla olması gerekmiyo arkadaşlar neredesiniz
HAYATİ ABİ SENSİZ SİTEDE HAYAT YOK NERELERDESİN ABİ
sitenin delisi gibiyiz bişeyler söylüyoruzda hiç cevap veren olmuyo
MİLLET NERDESİNİZ
SESİMİ DUYAN YOK MU!!!
beyler nbr ben kendimi dagda kaybettim hükümzüm acab yaylasında kar 30 cm alın size yükseklerden haber büyük ihtimalle yarın offroad var jeeplerle fotoları atarım buraya hiç olmazsa alp kardeşim burda tek olmadıgını anlamış olur alp şu efsane dodge ile offalım be abi nası olur
selaaam millet hakkaten yauv kış yaramadı bize napam ne krosumuz var ne cipimiz taban slx lerle dolaşıyoz neyse beyler bi akşam bi yerlerde buluşup çay içme fikri güzel paslaşalım buluşalım görüşeeeem
.................::hakem1::.....
ok bu cumartesi 8:00 gibi ne dersiniz gün ve saatte değişiklik olur bu benim teklifim bana her gün uyar
alp banada uyar hadi organize olam
tamam o zaman ben millete cuma günü mesaj çekmeye başlayayım buraya da yazalım
Kütahya mt cumartesi günü saat 8:00 gibi buluşalım ne dersiniz
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)