Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kütahya - MT]

REKLAM ALANI
    hasanarda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Yıldız 100
    Ben size kask takmamalıyız yok onlar gereksiz falan demiyorum tabii takılmalı ama benim size anlatmak istediğim konu Tavşanlıda öyle bir kültür yok. Şöyle anlatayım nasıl yabancı ülkelerden gelenler Türklerin misafirperverliğinden etkileniyorlar, onlara garip geliyor bizede böyle şehir içinde tam takım gezen motorcular garip geliyor. Çünkü önceden oturmuş bir zemin yok. Önceden görülmemiş bunlar ve bu yüzdende garipseniyor
    İnşaallah anlatabilmişimdir. Bu konuda tartışmaya gerek yok

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Sen boşver orda kültür olup olmamasını kaskını tak ekipmanını giy bırak dalga geçsinler yada garipsesinler Allah göstermesin bi gün Kütahya merkeze bi ineyim dersin bir işin çıkar bir kazaya karışırsın ozaman o eğitimsiz o kültürü benimseyememiş insanların hiçbirini bulamazsın yanında
    egelim 43 ve hasanarda bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yuki Yıldız 100
    Tamam ya bende kask konusunda sorun yok ;) Bu arada bu gün yuki yıldızlara bakmaya gittim bizimkilerin hoşuna gitmedi babamlada konuştum oda iyi karşıladı artık haftaya Bursaya gidiyorum. Dönüşte Minibüse Honda atıp gelicem. Babam cb 125 al diyo bende cbr 125 düşünüyorum. Sizin bir tavsiyeniz var mı acaba?

Motosikleti
    cb125 3850 cbr125 7000 fiyat farkı sorun değilse cbr125 güzel motor ama ikiside bi süre sonra yetersiz kalabilir. 125 cc sonuçta.İleride değiştiririm dersen cb125 al ama uzun süre kullanırım dersen cbr125 alabilirsin .Yani ben olsam öyle yapardım

Motosikleti
    Yuki Yıldız 100
    Eğer cbr alacak olursam zaten 2. el alacağım ancak düşündümde dediğiniz mantıklı. Ancak cb125 avsiye ediliyor mu veya o tarzda daha iyi motorlar var mı tavsiye edebileceğiniz, sorun çıkartmaz dediğiniz? Mesela yamaha ybr gibi?

Motosikleti
    Alıntı hasanarda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer cbr alacak olursam zaten 2. el alacağım ancak düşündümde dediğiniz mantıklı. Ancak cb125 avsiye ediliyor mu veya o tarzda daha iyi motorlar var mı tavsiye edebileceğiniz, sorun çıkartmaz dediğiniz? Mesela yamaha ybr gibi?
    Mete var kullanan burda foruma girmiyo gerçi ona sorabilirsin veya bi ara yine tavşanlı ya gelirsek bakarsın motora

Motosikleti
    Bak ne buldum http://www.izlesene.com/video/honda-cb-125-e-2013/7010004

mettek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5
    Alıntı oknglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete var kullanan burda foruma girmiyo gerçi ona sorabilirsin veya bi ara yine tavşanlı ya gelirsek bakarsın motora
    uzaktan takip ediyorum gerekli yerlerde bu tür müdahaleler yapabilirim arda kardeşim al cb125'i arkana bakmadan bin.CBR125'e o kadar gereksiz para vermenin hiç anlamı yok sadece kasa farkı varki bence cbr125 o kasasıyla çok cılız gözüküyor.CB125 gayet atak ve fazlasıyla rahat.Topic ahalisi bilir fazla söze gerek yok.Tek sıkıntı bir noktadan sonra sıkabiliyor.Oda 125 cc olmasından ötürü zamanla büyütmek isticeksin.Aynen benim gibi.Şuan motorum satılık büyüğünü almak için.Bu arada bu yazdıklarımın motorun satılık olmasıyla uzaktan yakından bir ilgisi yok .
    oknglr bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı mettek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uzaktan takip ediyorum gerekli yerlerde bu tür müdahaleler yapabilirim arda kardeşim al cb125'i arkana bakmadan bin.CBR125'e o kadar gereksiz para vermenin hiç anlamı yok sadece kasa farkı varki bence cbr125 o kasasıyla çok cılız gözüküyor.CB125 gayet atak ve fazlasıyla rahat.Topic ahalisi bilir fazla söze gerek yok.Tek sıkıntı bir noktadan sonra sıkabiliyor.Oda 125 cc olmasından ötürü zamanla büyütmek isticeksin.Aynen benim gibi.Şuan motorum satılık büyüğünü almak için.Bu arada bu yazdıklarımın motorun satılık olmasıyla uzaktan yakından bir ilgisi yok .
    Bu cevap yeter sanırım arkadaşa. bu arada avatarda benim motoru görüyorum D:

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Tamam ya bende kask konusunda sorun yok ;) Bu arada bu gün yuki yıldızlara bakmaya gittim bizimkilerin hoşuna gitmedi babamlada konuştum oda iyi karşıladı artık haftaya Bursaya gidiyorum. Dönüşte Minibüse Honda atıp gelicem. Babam cb 125 al diyo bende cbr 125 düşünüyorum. Sizin bir tavsiyeniz var mı acaba?
    Sıfır alıcaksan Honda alma sebebi ise ne Kütahyada ne Tavşanlıda servisi hatta bayisi bile olmayan bi marka Tavşanlıdan Halilin PCX parça temin topiciği vardı takip ettiysen yada etmediysen aç baştan sona oku Honda malının arkasında durmayan bi firma benim gözümde ve alınacak en son marka illede marka olsun dersen Yamaha YBR al pişman olmazsın en azından servisi bayisi burnumuzun dibi markaya takılmam ben dersen Salcano Wolf al motor Yamaha YBR kasa farklı lakin biraz binicem sonra satıcam dersen Wolfe girme 2. eli yavaş o zaman Yamahayla dokun hayata derim ben

Alıntı oknglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu cevap yeter sanırım arkadaşa. bu arada avatarda benim motoru görüyorum D:
    Ne Okan telif hakkımı isticen yoksa Meteden
    oknglr bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Bugün aklıma geldi o benimde Kütahyada servisinin olmaması Mete ne yapıyoki acaba servis işini ?

Salcanonun fiyatta uygunmuş http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32257594/detay
    yok abi ne telifi dağıtayım resimleir hepiniz avatar yapın reklamım olsun Senin mo

Motosikleti
    Yuki Yıldız 100
    Alıntı mettek adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Çok teşekkürlerde acaba sizin motorn fiyatı ne kadar, Olmazsa 2. el alayım diyorum artık.
    Servis bakım konusunda benim sıkıntı yok 2 haftada bir bursaya gidiyoruz

Motosikleti
    http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=cb125e

http://www.sahibinden.com/motosiklet...ting=price_asc

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

Bu arada yarın bana tatil biyerlere uzayalım isteyen varsa ?

mettek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5
    Çok teşekkürlerde acaba sizin motorn fiyatı ne kadar, Olmazsa 2. el alayım diyorum artık.
    Servis bakım konusunda benim sıkıntı yok 2 haftada bir bursaya gidiyoruz
    Bu linkten bakabilirsin kardeşim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-3500-km-de-sifir-ayarinda-131091356/detay/

Motosikleti
    Yuki Yıldız 100
    Aslında motorunuz iyimişte neyse artık bugün ani bir karala gidip yuki yıldız aldım. Fotosunu atarım yarın artık . Ancak bir sorum var bu vites küçültme işi sadece arka pedela basarak olmuyor mu? Ekstra bişey mi yapmak gerekiyor yoksa benim motorda mı bir sorun var ?

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullan Özcan Aykulun motorun kuzenini almışsın

Motosikleti
    Aslında motorunuz iyimişte neyse artık bugün ani bir karala gidip yuki yıldız aldım. Fotosunu atarım yarın artık . Ancak bir sorum var bu vites küçültme işi sadece arka pedela basarak olmuyor mu? Ekstra bişey mi yapmak gerekiyor yoksa benim motorda mı bir sorun var ?
    ozcanaykula sorabilirsin ondada kral var . Bunlarda vites ters sanırım

Motosikleti
    Yuki Yıldız 100
    Özelden sordumda galiba işleri var giremiyor o yüzden tekrar buraya bidaha sormuştum Neyse cevaplar heralde Özcan abi.

Motosikleti
    Yuki Yıldız 100
    Bu arada işte yeni motorum

Bir sorum var dün motora 10 liralık benzin attırmıştım bugün fullettirmek için benzin almaya gittim. Fulledi ama yakıt ibresi çalışmamaya başladı. Hep sıfırda kalıyor kımıldamıyor. Yapabileceğim birşey var mı servise mi götürmeliyim. Bende işcilik vardır yani merak etmeyin bildiğiniz bişey varsa söyleyin :D :D

ibo8316 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125e
    @Hasan Kardesim
    Benzin Gostergesi ucuz motosiklet ve CUB larda en cok sorun cikartan parca.

Bende 26tisinda (Dun) Mondial 100 MFH aldim Tavsanlidan gosterge dogru calisiyor ama yoldayken dansoz nasil Kiviriyorsa ibrede oyle Calkaliyor baya baya fazla inip-cikiyor ama kontrol ettim gosterge dogru

Madem Spor Yuki CUB alacaktin keske aynisinin 130 cc olanini alirdin vergisi yuzunden deme cunku verecegin maximum 50 TL ama hiz-performans olarak orjinal haliyle bile piyasadaki CUB lara nal toplatirdin (Dogru Acilmis-Bitmis rodajdan sonra (1000 Km sonrasi)
    Tekrar hayirli olsun.

Cozumu depo icindeki Samandiranin kontrolu veya Degismesi gerek.motor yeni ise hemen servisini bul (internetten bak -Satan yer degil Yetkili servisine ulas durumu anlat.
    *Ellerinde yoksa bile siparisi verirler gelince takarlar para almamalari gerekir alsalarda 10-20 TL gecmez.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler