e şenlendiricez artık
tsn43 senınde gezilere tesrıflerını beklıyoruz artık Bi de özkan olacaktı buralarda bi yerlerde
İlk çevirmeme girdim bugün rahatladım valla :D Sanayi tarafında BP nin ilerisinde sağlı sollu ilgililere duyrulur :D
Hadi gözün aydın hayırlı olsun Okan
Valla baya motoru çevirdiler bugün genel kontolmüş . Ah dedim akşam saati sevgiyoluna çıksanıza apaçileri toplayın 3er 3er binenleri :D
Tam girdim sanayiye doğru bisiklettli biri arkadan bağırıyo gitmeeeeeeeeeeeee :D döndüm noldu dedim çevirme var dedi
Noluyo lan bugün gene çevirdiler cezaevinin ordaki sera gibi bişey var onun oraya pusmuşlar :D
SAOL ABİM .FABRİKADAN KAYNAKLANAN BİR SIKINTI.BAKALIM YARIN ALMAYA GİDİCEZ İNŞALLAH.HABER BEKLİYORUZ.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
EKSİK BİRŞEYİN YOKSA DERT ETME ÇEVİRSİNLER DURSUNLAR
Çok şükür herşey tam şimdilik.
Ya beyler biri dükkanda telefon unutmuş bugün gelmedi sahibi anons falan yaptık neyse nasıl buluruz sahibini .
Mete üyemiydi foruma bilir belki bi o
Telefonda simkart yok içinde hiç bşiey yok bomboş . 2 resim vardı onları pcye atıp google görsellerde arattım belki facebooka falan attılarsa ordan buluruz diye oda yemedi :D
http://m.sahibinden.com/classifiedDe...&io=2&rnd=9354 tum kutahya ve cevresindekilere selamlar ben tavsanlida oturuyorum onumuzdeki yaz ehliyet alcagim fakat 2. El bir motor alacagim cbr 125 dusunuyorum ama verecgim fiyat motor icin max 4 civari birde sele 79 cm iki ayak ayni anda degmeyecek b.ihtimal sikinti olurmu cok ? Az sonra hsuma giden bi cbr linki verecegim bi bkrmisiniz muayenesi gcikmis sikinti olurmu bi bksaniz smdiden tskrler :-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
İste bu motor muayenesi 6 ay gecmis bu fiyata yili km side guzel bi bkrmsiniz ne dersiniz http://m.sahibinden.com/classifiedDe...l?id=127128442
İlk motor (Kuşadasında olan) daha diri duruyor fakat senin bütçene uyarmı yani 4.000 e verirlermi bilmem ikinci motor daha yıpranık ilkine göre vede boyanmış karar senin şimdiden hayırlı olsun
2009 model olan eski kasa çok cılız pek sevmiyorum ben o modelleri. 2, daha iyi ama bütçeyi aşıyor sanırım o fiyat aralığında cbr 125 r yeni kasa olanlardan bulunmaz pek
Taaamam o zaman en iyisi yukrdaki icin pra brktirmek :-)
@ozcanaykul
Bizim burdaki lokantada biri var ondada senin motordan varmış :D Dedim arada mangala gidiyoruz gel sende :D 2 cup tokatlarsınız beni yolda artık :D :D
tsn43 e aldık bi motor artık sayıca epey olduk senlendirelim artık buraları :D
Şenlendiririz :D
Hoş geldin sefalar getirdin neredesin şu an
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)